Jelenlegi hely

Mikor kell időt szánni a gyepszellőztetésre?

Akiknek füves területtel van tele a kertje, azok tudják, mennyi munka van abban, hogy igazán szép és ápolt legyen a gyep. Sajnos a tavasz megérkeztével nem elég az, ha rendszeresen kis méretűre vágjuk a fűszálakat, hiszen van egy művelet, aminek meg kell előznie a fűnyírás szezon kezdetét. Sokan nem is tudják, mennyire hasznos és fontos lehet az, hogy a füves területünket „megszellőztessük” bizonyos időközönként.

Segítségével nem csak levegőhöz tudjuk juttatni a földet, de az elhalt gyökereket is eltávolíthatjuk a földből. Te sem hallottál még a gyepszellőztetés fontosságáról? Olvass tovább, és minden lényeges dolgot megtudhatsz erről a műveletről, és arról is, melyik gép lehet ideális társad ebben a munkában!

A gyepszellőztetőket egy évben maximum kétszer lehet használni: tavasszal és ősszel. Maga a gép már sok helyen beszerezhető, és akárcsak a fűnyíróknál, itt is többféle verzió áll a vásárlók rendelkezésére: elektromos és benzines. Mind a két típusnak meg vannak a maga előnyei, hasonlóan a fűnyíróhoz, itt is a kisebb kertekhez érdemes az elektromost választani. Ha nagyobb füves terület van a házunk mellé, akkor nagy teljesítményű gép kell, éppen ezért a benzines szellőztetőben kell
gondolkodni! Hogyan működnek ezek a gépek? Újra egy hagyományos fűnyírót kell elképzelni a külső megjelenés tekintetében, ám itt a pengés már nem vízszintesen, hanem függőlegesen dolgoznak, melyek akár 4 milliméter mélyre is elérhetnek.

Abban az esetben, ha te is szeretnéd a kertedben lévő területet kicsit felfrissíteni, feltétlen látogass el a fenti linken elérhető webáruházba! Az Emaki oldalán hatalmas választék áll az érdeklődők rendelkezésére, így egész biztosan meg fogod találni azt a gyepszellőztetőt, ami megfelel neked mind teljesítményben, mind pedig árban. Ami fontos, hogy vedd figyelembe a termékeknél, hogy a gyártók mekkora területre ajánlják a használatát, és azt is nézd meg, mekkora vágószélességgel tud dolgozni az adott gép. Ha lényeges neked, hogy az elhalt gyökereket össze tudd gyűjteni, akkor a mindenképp a gyűjtőkosárral rendelkező típust válaszd!

Náluk azonban nem csak a legjobb eszközökből lehet válogatni! Sok hasznos tanácsra is lehet bukkanni jó néhány témában, így a gyepszellőztetés előnyeiről is megtudhatsz többet, és akár arra is választ kaphatsz, hogy melyik típus lenne a legideálisabb választás! Hidd el, ez nagy segítség lesz akkor, ha először akarsz ilyen gépet vásárolni! Remek akciókra is lehet bukkanni náluk, így amennyiben neked se mindegy, mennyit fizetsz vásárláskor, ők lesznek a legjobb választás! Ne feledd, az ápolt gyephez nem elég az, hogy rendszeresen locsolod, és nyírod a füvet, a gyepszellőztetés is szükséges lesz hozzá!

Neked ajánljuk!

„Elereszti a hasizmokat úgy, hogy a hasa kissé lesüllyedjen, majd elgondolkozik azon, hogy már megint milyen kövér lett az utóbbi időben”- avagy a nő és férfi közötti különbségek

Szégyenlős vagy csábító - avagy a nő és a férfi közötti különbségek a zuhanyzóban

Micsoda rendkívüli kihívást jelent az, ha valaki úgy dönt, megosztja sorsát, vagy inkább a fürdőszobáját egy ellenkező neművel... 
Hol zöldebb?

Zöldnek lenni trendi! Magyarország zöld térképe

Egy nagyon kedves olvasónk, Gábor kérésére most egy olyan hazai gyűjteményt hoztam el Nektek, amiben térképes és tematikus kereső segítségével tudjátok fellelni azokat a helyeket és szolgáltatókat, akik egy kicsit zöldebbé teszik mindennapjaitokat.
Amit mond és amit gondol - 15 férfi-mondat

Amit mond és amit gondol - 15 férfi-mondat

A férfiak sohasem fogják megérteni a nőket, és a nők sohasem fogják megérteni a férfiakat...
Pöttöm Fürdő Program - Újház Centrum

Pöttöm Fürdő Program - Újház Centrum

Pályázat típusa: rajzpályázatBeküldési határidő: 2021. július 31.
Ugrás az oldal tetejére