A debreceni és Hajdú-Bihar megyei bölcsis, ovis, általános és középiskolai nyílt napokat és beiratkozási információkat keresd a debrecen.imami.hu oldalon!
A győri és Győr-Moson-Sopron megyei bölcsis, ovis, általános és középiskolai nyílt napokat és beiratkozási információkat keresd a gyor.imami.hu oldalon!
A kecskeméti és Bács-Kiskun megyei bölcsis, ovis, általános és középiskolai nyílt napokat és beiratkozási információkat keresd a kecskemet.imami.hu oldalon!
A miskolci és Borsod-Abaúj-Zemplén megyei bölcsis, ovis, általános és középiskolai nyílt napokat és beiratkozási információkat keresd a miskolc.imami.hu oldalon!
A nyíregyházi és Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei bölcsis, ovis, általános és középiskolai nyílt napokat és beiratkozási információkat keresd a nyiregyhaza.imami.hu oldalon!
A salgótarjáni és Nógrád megyei bölcsis, ovis, általános és középiskolai nyílt napokat és beiratkozási információkat keresd a salgotarjan.imami.hu oldalon!
A székesfehérvári és Fejér megyei bölcsis, ovis, általános és középiskolai nyílt napokat és beiratkozási információkat keresd a fehervar.imami.hu oldalon!
A szolnoki és Jász-Nagykun-Szolnok megyei bölcsis, ovis, általános és középiskolai nyílt napokat és beiratkozási információkat keresd a szolnok.imami.hu oldalon!
A szombathelyi és Vas megyei bölcsis, ovis, általános és középiskolai nyílt napokat és beiratkozási információkat keresd a szombathely.imami.hu oldalon!
A tatabányai és Komárom-Esztergom megyei bölcsis, ovis, általános és középiskolai nyílt napokat és beiratkozási információkat keresd a tatabanya.imami.hu oldalon!
A veszprémi és Veszprém megyei bölcsis, ovis, általános és középiskolai nyílt napokat és beiratkozási információkat keresd a veszprem.imami.hu oldalon!
Kezdő anyukák első játszóterezéseik előtt gyakori kérdés: - Ti mit vesztek fel? Mit visztek magatokkal? Mi kérdeztünk, ti meséltetek. Néhány hasznos tipp gyakorlott játszóteres anyukáktól.
Zöldséges tócsni (neve tájegységenként változik): úgy készül, hogy a krumpliból készült tócsnitól eltérően a krumpli helyett különféle zöldségeket használunk. Felhasználás egyik feltétele, hogy a zöldség reszelhető legyen