Jelenlegi hely

Továbbra is lehet lézeres szemműtét vizsgálatra jelentkezni Debrecenben

Nehéz eligazodni mostanában, hogy pontosan mi van nyitva és mely helyek nem nyithatnak ki, milyen egészségügyi szolgáltatások milyen gyorsan érhetők el, ha egyáltalán elérhetők. A szemproblémákkal küzdőknek azonban szerencséjük van, a Budai Szemészeti Központban továbbra is elérhető a szemészeti rendelés és halasztás nélkül zajlanak a látásjavító szemműtétek.

Mire van lehetőség Debrecenben?

Magára a szemműtétre Budapesten kerül sor, de a debreceniek és a környéken élők szerencséjére minden másra lehetőség van Hajdú-Bihar megye székhelyén is. Mit is lehet pontosa elintézni Debrecenben? Minden műtétet megelőző és azt követő teendőt. Elérhetőek itt a szükséges alkalmassági vizsgálatok, hogy kiderüljön elvégezhető-e a lézeres látásjavítás valamelyik módszerrel. A kezelés után felmerülő ellenőrzésekre is elég csak az itteni rendelőbe ellátogatni. A lézeres szemműtét előzetes vizsgálata és a kontrollok Debrecenben a Párizsi Udvarban történnek. Budapestre mindössze csak egyszer, a műtét napján kell néhány órára elutazni. A Budai Szemészeti Központ azért is lehet vonzó választás lézeres szemműtéthez, mert Magyarországon elsőként a beavatkozás eredményére 5 év garanciát vállalnak.

Bemenjek a Párizsi Udvarba az alkalmassági teszthez?

Mielőtt ezt megtennénk, töltsük ki a honlapon található online tesztet. Ez mindössze 3 percet vesz igénybe, és meg is tudhatjuk, hogy érdemes-e elmennünk a lézerszem alkalmassági vizsgálatra (Debrecen mellett erre Budapesten is lehetőség van). A teszt kitöltése után munkanapokon 24 órán belül felveszik a kapcsolatot az érdeklődőkkel és személyreszabott választ adnak az alkalmasságról. A tesztet akkor töltse ki, ha a dioptriája -12 és +6 között van, ilyen esetben tud segíteni a lézeres műtét, amely fájdalommentes és mindössze 10 percig tart.

Mit kell tennem, ha kitöltöttem a tesztet és megvan az eredmény is?

Fontos, hogy ne érkezzünk meg időpont / bejelentkezés nélkül. Nyitvatartási / rendelési időben telefonáljunk, egyeztessünk időpontot, majd a megbeszélt időpontban jelenjük meg, a járványhelyzetre való tekintettel kísérő nélkül. A telefonálást megejthetjük minden munkanapon reggel 8 és délután 4 óra között.

Milyen lézeres szemműtétek léteznek?

A Budai Szemészetnél négy különböző technológiával végeznek lézeres szemműtéteket.  A legelső technológia a PRK 7D, ezután 7-10 napig kieshetünk a munkából, 6 hónapig napszemüveg hordása szükséges és szemcseppeket is kell használni ugyan ennyi ideig. A látás 2-4 hét után tisztul ki, a végleges látásélesség kialakulása akár 6 hónap is lehet.

A következő lépcsőfok a technológiában a Zero-Touch 7D, itt 5-7 napig eshetünk ki a munkából, a gyógyulási folyamat csak néhány napig kellemetlen és fájdalmas, egyébként hasonló a regenerálódási folyamat, mint PRK esetén.

Az OptiLASIK 7D technológiánál már nincs fájdalom a gyógyulás során, a látás szinte azonnal vagy 1-2 nap alatt beáll, a napszemüveg 4 hétig, a szemcsepp 3 hétig szükséges.

Z FEMTO 7D egy olyan világszínvonalú kezelés, amely még ennél is kényelmesebb, akár már másnap vezethet, dolgozhat (természetesen a frissen műtött szem megfelelő pihentetése mellett), néhány nap múlva pedig újra sportolhat is.

Neked ajánljuk!

„Átalakítás miatt zárva „ - A modern kamasz nevelése, avagy mit kell tudni a szülő-kamasz konfliktusról és annak kezeléséről?

„Átalakítás miatt zárva „ - A modern kamasz nevelése, avagy mit kell tudni a szülő-kamasz konfliktusról és annak kezeléséről?

Statisztikák szerint kb. 1,2 millió kamasz él ma Magyarországon, életkoruk 12-20 év között van. Ez azt jelenti, hogy kb. két millió szülőt érint az ő életük és problémájuk.
"Pesztonkának egy jegyet, legyen szíves!" avagy mozi a 21. században

"Pesztonkának egy jegyet, legyen szíves!" avagy mozi a 21. században

Szombaton a védettségi igazolvánnyal rendelkezőknek és a velük érkező 18 éven aluliaknak kinyithattak a mozik. Vagyis a 18 év alattiak csak védettségi igazolvánnyal rendelkező felnőtt kíséretében ülhetnek be a filmekre. Vagy tucatszor elolvastam ezt a két mondatot... na ne már!!!
Májusi bakancslista

Májusi bakancslista

Ebben a szép tavaszi hónapban új élmények, új lehetőségek, várnak: a szürkeséget megtöri a napfény, végre meleg van, virágillattal telik meg a levegő. A hosszú bezártság után jól esik kimozdulni, szabadtéri programokat tervezni, felfedezni természet szépségeit. Ehhez adunk néhány pofonegyszerű tippet!
Egyedülálló lehetőség óvodáknak, iskoláknak: Várépítő pályázat! Ezt kár lenne kihagynod!

Egyedülálló lehetőség óvodáknak, iskoláknak: Várépítő pályázat! Ezt kár lenne kihagynod!

Ha a Ti ovitokra is ráférne a felújítás, vagy az iskolai mosdót kellene rendbetenni, akkor itt a nagy lehetőség: pályázzatok! Az idei évben több, mint 20 vállalat és szervezet csatlakozott a Várépítő pályázat felajánlói közé. Ezzel összesen 13,6 millió forint + ÁFA értékű termékre, 1,9 millió forint készpénzre, és számokban ki nem fejezhető, önkéntes munkában felajánlott szolgáltatásra lehet pályázni. 
Ugrás az oldal tetejére