Jelenlegi hely

A legújabb pályázatok neked és gyermekednek!

2 hónapja a kisfiamért mentem az oviba, amikor találkoztam két anyukával, akik épp arról beszélgettek, hogy Petike a nagycsoportból már úgy rajzol, mint egy iskolás. Megkérdeztem tőle, hogy vett-e már részt rajzversenyen, persze hogy nem...
Akkor ajánlottam neki a "Farsang az ovinkban" pályázatot, melyet kicsiknek írtak ki. Na és mi történt? Petike rajzolt és nyert!

Akkor döntöttem el, hogy összegyűjtöm őket, hogy minél több gyerekhez, szülőhöz, pedagógushoz eljussanak ezek a remek lehetőségek. Ne felejtsük, nem a nyerés a fontos, hanem, a részvétel, az alkotás öröme és természetesen addig sem a technikai dolgokkal "játszanak" a gyerekek...
Nézzük a legújabb pályázati lehetőségeket!
 

Szárnyaló pillangók és fantázia - Rajzpályázat

A pályázat mottója: CSODÁS TAVASZI KIKELET. Az alkotások készülhetnek színes ceruzával, zsírkrétával vagy filccel, vagy akár vízfestékkel is: annyi a lényeg, hogy mindegyiken szerepeljen valamilyen formában pillangó.

Pályázat típusa: Rajzpályázat
Korosztály: 4-14 éves korig
Díjazás: 5 db 10 000 Ft értékű vásárlási utalvány, melyek a Camponában válthatóak be.
Beküldési határidő: 2016. április 6.

 

"Alkoss hulladékból!" Kuka Művek-pályázat

A pályázóktól olyan tárgyak elkészítését várjuk, amelyeket a gyerekek a saját ötletük alapján maguk állítanak össze az általuk gyűjtött hulladék alapanyagokból.

Pályázat típusa: Kreatív Pályázat
Korosztály: óvodás csoportok számára
Beküldési határidő: 2016. április 1.

 

JÖVŐ-EVŐ, avagy a jövő étkezése Művészeti Pályázat

Szerinted mit fogunk enni a jövőben? Ha te már tudod, akkor itt az idő, hogy ezt másoknak is megmutasd: verselj, mesélj, rajzolj, fényképezz, pályázz és nyerj!

Pályázat típusa: Művészeti Pályázat
Korosztály: általános- és középiskolás tanulók részére
Beküldési határidő: 2016. április 6.

 

„Közlekedik a család” közlekedésbiztonsági vetélkedő
Ismét autót nyerhet a legjobb!
 

Pályázat típusa: Közlekedésbiztonsági vetélkedő
Kinek: A versenyre nevezhet minden olyan magyarországi lakóhellyel rendelkező család, ahol legalább az egyik szülő rendelkezik érvényes „B” kategóriás vezetői engedéllyel, továbbá 6–17 év közötti gyereke(ke)t nevelnek.
A verseny kezdete: 2016. április 23.

 

„Hozz ki többet kevesebből!” - Filmpályázat

A filmpályázat keretében olyan eredeti, kreatív kisfilmeket várunak, amelyek a pályázat célját valósítják meg képekben. 

 
Pályázat típusa: Filmpályázat
Korosztály: -Tinik (14 – 18 év közöttiek), -Fiatalok, de már felnőttek (19 – 30 év közöttiek) és 30+ (30 év felettiek) kategóriákban
Díjazás: vásárlási utalványok
Beküldési határidő: 2016. május 1.
 
 
Ékes tollak - Meseíró Pályázat
 

A Flesch Károly Kulturális Központ meseíró pályázatot hirdet „Egyszer volt, hol nem volt …”  címmel, általános iskolás tanulók részére. A mesék kötetlen témában íródhatnak, terjedelmük maximum két A/4-es oldal lehet.

Pályázat típusa: Meseíró Pályázat
Korosztály: 1-8. osztályos tanulók részére
Beküldési határidő: 2016. május 6.


 
"Életképek gyermekeinkről– egészségesen, betegen és gyógyulás közben" Fotópályázat
 

0-16 év közötti életkorú gyermekeket (akár családtagjaikkal együtt) ábrázoló fotók, amelyek az alábbi témákban örökítenek meg életképeket. A fotók ábrázolhatnak tényszerű, tárgyilagos, elgondolkodtató, meghitt, megható, gondoskodó, kedves, szeretetteljes, örömteli, szórakoztató, vagy akár vicces, jópofa, humoros stb… pillanatokat.

 
Pályázat típusa: Fotópályázat
Díjazás: értékes nyeremények
Beküldési határidő: 2016. május 15.
 
 


"Álomtábor" - Gyermekrajzpályázat

A képeken a gyerekek egy nyári táborral kapcsolatban engedhetik el fantáziájukat, megmutathatják, hogy gyerekszemmel milyen lenne egy ideális tábor, ahol szívesen nyaralnának.

Pályázat típusa: Rajzpályázat
Korosztály: 8-12 éves korú gyermekek számára
Beküldési határidő: 2016. április 29.

 

MOL Tehetségtámogató Program Sport

Azok a 10-18 éves magyarországi általános és középiskolás diákok pályázatait várják, akik országos vagy nemzetközi sportversenyeken kiemelkedő teljesítményt értek el eddig és szakmai fejlődésükhöz további támogatásra van szükségük. A pályázatokat eszközvásárlásra vagy útiköltség támogatásra lehet benyújtani.

Pályázat típusa: Tehetségtámogató Program
Korosztály: 10-18 éves magyarországi általános és középiskolás diákok
Beküldési határidő: 2016. március 31.

 

"Ön választ, mi segítünk"

Az „Ön választ, mi segítünk” program keretében azokat az ügyeket támogatjuk, amelyek valóban fontosak a helyi közösségek és vásárlóink számára. Ilyen például az oktatás, az egészséges életmód és táplálkozás, a lakókörnyezet megszépítése, mindaz, ami a helyi közösségeket és tagjaikat segíti. Ha nem pályázna, de szeretne tenni valamit közösségéért, hívja fel a helyi civil szervezetek figyelmét programunkra!

Pályázat típusa: Támogató Program
Kinek: Civil szervezetek (egyesületek, alapítványok, szövetségek és szociális szövetkezetek) számára
Beküldési határidő: 2016. április 3.

 

Például! Videópályázat a példaképeinkről

A pályázat célja, hogy a fiatalokat arra ösztönözze, hogy környezetében élt/élő példaértékű tevékenységet folytató embereket felkutassa és rövid videó segítségével bemutassa munkásságukat, legyen az példamutató az oktatás, művészet, egyéb kulturális tevékenységek, sportélet, kutatás, humanitárius tevékenység stb területén.

Pályázat típusa: Videópályázat
Korosztály: 10 és 23 év közötti fiatalok
Beküldési határidő: 2016. május 15.

 

Generali Gyerek Sziget Rajzpályázat

Ha szereted a nyarat, a szórakozást, a Gyerek Szigetet, ragadj színes ceruzát vagy festéket és alkoss! A nyertes rajz lesz az idei Generali Gyerek Sziget plakátja!

Pályázat típusa: Rajzpályázat
Korosztály: 6-14 év közötti gyerekek egyénileg, alkotócsoportban, vagy osztályban.
Beküldési határidő: 2016. március 31.

 

"Az én tavaszom" Fotópályázat

Mutasd meg, a te tavaszod!
Sétálj nyitott szemmel tavasszal is! Nézd a nyíló virágokat, a rügyfakadást, a természetet, a fényeket, és örökítsd meg fényképen a te tavaszod! Most értékes díjat nyerhetsz vele!

Pályázat típusa: Fotópályázat
Korosztály: 18 év alattiak és 18 év felettiek
Beküldési határidő: 2016. április 11.

 

A pályázatokhoz sok sikert kívánok!

Hajni - Kaposvárimami

Neked ajánljuk!

„Átalakítás miatt zárva „ - A modern kamasz nevelése, avagy mit kell tudni a szülő-kamasz konfliktusról és annak kezeléséről?

„Átalakítás miatt zárva „ - A modern kamasz nevelése, avagy mit kell tudni a szülő-kamasz konfliktusról és annak kezeléséről?

Statisztikák szerint kb. 1,2 millió kamasz él ma Magyarországon, életkoruk 12-20 év között van. Ez azt jelenti, hogy kb. két millió szülőt érint az ő életük és problémájuk.
"Pesztonkának egy jegyet, legyen szíves!" avagy mozi a 21. században

"Pesztonkának egy jegyet, legyen szíves!" avagy mozi a 21. században

Szombaton a védettségi igazolvánnyal rendelkezőknek és a velük érkező 18 éven aluliaknak kinyithattak a mozik. Vagyis a 18 év alattiak csak védettségi igazolvánnyal rendelkező felnőtt kíséretében ülhetnek be a filmekre. Vagy tucatszor elolvastam ezt a két mondatot... na ne már!!!
Májusi bakancslista

Májusi bakancslista

Ebben a szép tavaszi hónapban új élmények, új lehetőségek, várnak: a szürkeséget megtöri a napfény, végre meleg van, virágillattal telik meg a levegő. A hosszú bezártság után jól esik kimozdulni, szabadtéri programokat tervezni, felfedezni természet szépségeit. Ehhez adunk néhány pofonegyszerű tippet!
Egyedülálló lehetőség óvodáknak, iskoláknak: Várépítő pályázat! Ezt kár lenne kihagynod!

Egyedülálló lehetőség óvodáknak, iskoláknak: Várépítő pályázat! Ezt kár lenne kihagynod!

Ha a Ti ovitokra is ráférne a felújítás, vagy az iskolai mosdót kellene rendbetenni, akkor itt a nagy lehetőség: pályázzatok! Az idei évben több, mint 20 vállalat és szervezet csatlakozott a Várépítő pályázat felajánlói közé. Ezzel összesen 13,6 millió forint + ÁFA értékű termékre, 1,9 millió forint készpénzre, és számokban ki nem fejezhető, önkéntes munkában felajánlott szolgáltatásra lehet pályázni. 
Ugrás az oldal tetejére