Jelenlegi hely

Legújabb pályázatok gyerekeknek, szülőknek, intézményeknek!

Itt az ősz, egyre rövidebbek a nappalok. Borongós délutánokon szuper időtöltés egy-egy alkotás elkészítése. A mai rohanó, elgépiesedett világunkban felüdülést jelenthet a létrehozás öröme. És hogy ne csak a hűtőre kerüljenek ki a rajzok, küldjétek is be! Témákban most sincs hiány!

Válogassatok a legfrissebb pályázatokból!
 

Ugye ismerős a helyzet? Közeledik a lefekvés ideje, de gyermeked még mindig nem indult el fürödni, a táskája nincs bepakolva, a játékok szanaszét hevernek a földön... Pedig már százszor szóltál neki! És akkor megemeled a hangod...
Oda az esti harmónia és hiába szeretnéd másképp csinálni... úgy érzed, hogy nincsenek eszközeid.

Kinek: A pályázatban részt vehet minden olyan szülő, aki Magyarországon 0-18 éves korú gyermeket nevel.
Pályázat típusa: ingyenes részvételi lehetőség a "Beszélj úgy, hogy érdekelje, hallgasd úgy, hogy elmesélje!" 2 napos szülői kommunikációs tréningen. (A tréning értéke: 36 000 Ft/fő).
Beküldési határidő: 2016. október 31.


Írjatok mesét, verset, kitalált vagy igaz  történeteket a sünről! Minden gyerek vegyen részt
a munkában! Rajzoljátok le a sünt, vagy készítsetek képregényt róla!

Pályázat típusa: Mese- és rajzpályázat
Korosztály: 5–10 éves gyerekeknek, ővodáscsoportok és alsó tagozatos osztályok részére.
Díjazás: A Zsűri a három legjobb pályámunkát a Csodaceruza Magazin Sündisznó számával ajándékozza meg, annyi példányban, ahányan vannak az osztályban.
Beküldési határidő: 2016. október 20.


 

Nem kell mást tenned, csak küldj egy fényképes élménybeszámolót, vagy mutasd meg egy rövid, maximum 2 perces videóban a legszebb nyári pillanatokat és nyerj!
Egy a lényeg: olyan beszámolót készíts, amivel segítséget, tippeket, ötleteket tudsz adni a többi családnak is, hogy legközelebb ők is tartalmas nyári kikapcsolódást szervezhessenek maguknak!

Pályázat típusa: Szépíró- és videó pályázat
Fődíj: 3 éjszakás családi kikapcsolódás - valamely KidsOasis minősített családbarát szálláshelyen!
Beküldési határidő: 2016. október 31.


A pályázat célja: azon törekvések támogatása, amelyeken intézmények vesznek vagy tenni kívánnak a gyermek baleset-megelőzés érdekében.

Pályázat típusa: Szimba intézményi pályázat
Kinek: bölcsödék, óvodák, általános és középiskolák részére
Beküldési határidő: 2016. október 15.


Pályázat célja, hogy szakemberek segítségével, edukációs jelleggel, a gyerekek bevonásával hívják fel a nyilvánosság, főleg a szülők és a pedagógusok figyelmét arra, hogy a helyes fogápolás már az első tejfogak előbújásától kezdve kiemelten fontos.

Pályázat típusa: Videó pályázat
Korosztály: Magyarországi általános iskolák első és második osztályai részére.
Fődíj: 10 fődíjast jutalmaz a dm. A fődíjas osztályoknak a dm egészségnapot szervez a budapesti Minipolisz gyerekvárosban november 10-én.
Beküldési határidő: 2016. október 12.


A pályázat célja: segíteni az apa-lánya kapcsolatot a mindennapok során, ösztönözve a közös időtöltésre, a közös alkotásra.

Pályázat típusa: Rajzpályázat
Korosztály: 3-8 éves leány gyermekek vehetnek részt édesapjukkal közreműködve.
Fődíj: A nyertes által kiválasztott bármely ruha a Tündér jelmezek, Hercegnők világa, Boszorkányjelmezek termékkatalógusból.
Beküldési határidő: 2016. október 15.


 

 

Ti hogyan közlekedtek a családdal, amikor együtt indultok el otthonról?Pályázat típusa: Rajzpályázat
Korosztály: középsős és nagycsoportos óvodások, illetve 1-2. osztályos általános iskolások részére.
Díjazás: A legjobbnak ítélt rajzok készítői kerékpárt, rollert, mesefigurás védőfelszerelést, Egyszervolt.hu és Traff Park mesekönyvet és társasjátékot és egyéb közlekedésbiztonsággal kapcsolatos ajándékokat nyernek.
Beküldési határidő: 2016. október 11.


A szüreti időszak alkalmat ad arra, hogy gyönyörködjünk természeti szépségeinkben: a szőlőtőkék, a tájak és a természet kiteljesülésének nagyszerűségében. Fontos az is, hogy felelevenítsük azokat az emberi kultúrákkal egyidős hagyományokat, amelyek a szüreti időszakra esnek. A szüret ugyanis nem csupán egy gazdasági esemény, nem csupán a szőlő betakarításának ünnepe, hanem számos népszokás, kisebb ünnep kötődik ezen időszakhoz.Pályázat típusa: Rajzpályázat
Kinek: általános iskola 1-8. osztályos tanulói számára
Díjazás: A legsikeresebb rajzok egy szőlőital vagy egy csokoládé címkéjére kerülnek majd fel.
Beküldési határidő: 2016. október 30.


 

 

A rajz a kommunikáció egyik univerzális és ősi formája, ami tanulás nélkül is hiteles, kifejező, és építő. Erősítsük ezt az erőt a gyermekekben, bíztassuk őket alkotásra.

Pályázat típusa: Rajzpályázat
Korosztály: Minden 15 éves vagy annál fiatalabb gyermek
Díjazás: A következő díjakat minden ország legkiemelkedőbb rajzainak ítélik oda: a Japán Külügyminiszter külön díja, kiemelt aranyérem, aranyérem, ezüstérem, bronzérem
Beküldési határidő: 2016. október 15.


 

A Gróf I. Festetics György Művelődési Központ, Városi Könyvtár és Muzeális Gyűjtemény Helyi Értéktár Bizottsága rajzpályázatot hirdet!

• amelyeken a Hévízi Helyi Értéktárba felvett értékek jelennek meg
• amelyeken helyi értékké nyilvánításra tesznek javaslatot,
• amelyeken Zala megyei Hungarikumok jelennek meg.Pályázat típusa: Rajzpályázat
Korosztály: Óvodás korosztálytól 15 éves korig
Fődíj: Családi Hungaricum csomag négy személyre,belépő az Egregyi Múzeumba négy személyre
Beküldési határidő: 2016. november 6.


Még több pályázatért kattints IDE!

Tartalmas időtöltést kívánok!
Hajni - Kaposvárimami

Ha tetszett a cikk, oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel!

Neked ajánljuk!

„Átalakítás miatt zárva „ - A modern kamasz nevelése, avagy mit kell tudni a szülő-kamasz konfliktusról és annak kezeléséről?

„Átalakítás miatt zárva „ - A modern kamasz nevelése, avagy mit kell tudni a szülő-kamasz konfliktusról és annak kezeléséről?

Statisztikák szerint kb. 1,2 millió kamasz él ma Magyarországon, életkoruk 12-20 év között van. Ez azt jelenti, hogy kb. két millió szülőt érint az ő életük és problémájuk.
"Pesztonkának egy jegyet, legyen szíves!" avagy mozi a 21. században

"Pesztonkának egy jegyet, legyen szíves!" avagy mozi a 21. században

Szombaton a védettségi igazolvánnyal rendelkezőknek és a velük érkező 18 éven aluliaknak kinyithattak a mozik. Vagyis a 18 év alattiak csak védettségi igazolvánnyal rendelkező felnőtt kíséretében ülhetnek be a filmekre. Vagy tucatszor elolvastam ezt a két mondatot... na ne már!!!
Májusi bakancslista

Májusi bakancslista

Ebben a szép tavaszi hónapban új élmények, új lehetőségek, várnak: a szürkeséget megtöri a napfény, végre meleg van, virágillattal telik meg a levegő. A hosszú bezártság után jól esik kimozdulni, szabadtéri programokat tervezni, felfedezni természet szépségeit. Ehhez adunk néhány pofonegyszerű tippet!
Egyedülálló lehetőség óvodáknak, iskoláknak: Várépítő pályázat! Ezt kár lenne kihagynod!

Egyedülálló lehetőség óvodáknak, iskoláknak: Várépítő pályázat! Ezt kár lenne kihagynod!

Ha a Ti ovitokra is ráférne a felújítás, vagy az iskolai mosdót kellene rendbetenni, akkor itt a nagy lehetőség: pályázzatok! Az idei évben több, mint 20 vállalat és szervezet csatlakozott a Várépítő pályázat felajánlói közé. Ezzel összesen 13,6 millió forint + ÁFA értékű termékre, 1,9 millió forint készpénzre, és számokban ki nem fejezhető, önkéntes munkában felajánlott szolgáltatásra lehet pályázni. 
Ugrás az oldal tetejére