Jelenlegi hely

Csináld jól! - Ingyenes, online konferencia a gyermeknevelésről

18 szakértő és több, mint 18 órányi előadás, mindez ingyenes részvételi lehetőséggel az otthonod kényelméből.

Egy igazán izgalmas hírrel érkeztünk: elhozzuk neked a gyermeknevelés területéről a legkiválóbb szakértőket, akik segítenek megérteni és megoldani a szülőség során felmerülő gyakori kihívásokat, továbbá iránymutatást adnak abban, hogyan teremthetsz kiegyensúlyozott kapcsolatot a gyermekeddel.

A szülővé válás életünk egyik legnagyobb és legcsodálatosabb változása, amikor a szeretet és felelősség új dimenzióit fedezzük fel. Mindent meg szeretnénk adni gyermekünknek, hogy boldog és kiegyensúlyozott életet élhessen. Mégis olykor a legjobb szándékaink mellett is rosszul reagálunk éles helyzetben, és elveszítjük a reményt, hogy az a tökéletes szülő legyünk, aki elméletben csillagos ötösnek tűnt.

A kérdések és kétségek sokasága közepette könnyű elbizonytalanodni, és attól félni, hogy ha valamit elrontunk, az gyermekünk egész életére kihathat.

  • Küzdöttél már azzal az érzéssel, hogy nem vagy elég jó szülő?
  • Minden technikát bevetsz, a gyerek mégsem úgy reagál, ahogy azt remélted volna?
  • Lehetetlennek tűnik megfelelni a társadalomból, a családi körből érkező vagy épp a saját elvárásaidnak?
  • Szeretnél olyan példamutató szülővé válni, aki jó kapcsolatot ápol gyermekével?

Minden szülő-gyermek kapcsolat egyedi és folyamatosan változhat. Egyik pillanatban még boldogan fogja a kezed, a másikban bezárja előtted az ajtót, és nem tudod, hogyan nyisd ki újra. Mégis az iránta érzett szeretetet - még ha adott pillanatban bosszant is - felülír mindent. Akár 30 éves a gyereked, akár most született, akár még csak gondolkodsz rajta, ezen a konferencián olyan megközelítésekkel és módszerekkel találkozhatsz, amelyek segítenek eligazodni az útvesztőben, és megerősíteni: igenis jól csinálod.

Tarts velünk a konferencián július 13-án, ahol 18, a területén kiemelkedő előadó segít elengedni a tökéletesség iránti kényszert, megtalálni a saját utadat a szülőségben, és megtanulni azokat az eszközöket, amellyel sikerrel veheted az akadályokat.

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött, így arra biztatunk, hogy biztosítsd be a helyed minél hamarabb.

Részletek, előadók és jelentkezés ITT

Várunk szeretettel élőben 2024 július 13-án a Tudatosság Online Konferencia 6.0 közvetítésén!

Szép napot,

Szabó Péter és csapata

Neked ajánljuk!

Rázva, keverve... jeges tea és kávé italok forró napokra

Rázva, keverve... jeges tea és kávé italok forró napokra

A nagy nyári melegben gyakran úgy érezzük, hogy könnyebb lenne egy kávéval, vagy teával. Forró helyzetekre jól jön néhány jeges korty akár mindkettőből.
Bolhazsákok és könyvmolyok

Bolhazsákok és könyvmolyok

Emlékszel még gyerekkorodból az összebújós meseolvasásokra? Az első kiböngészett betűkre, mikor végre összeállt egy szó? A takaró alatt zseblámpával olvasott regényekre? A könyvek világába belépés élménye egy életre elkísér bennünket.
Így lesz ügyes kezű gyereked

Így lesz ügyes kezű gyereked

Sok szülő csak az iskolaérettségi vizsgálatok során szembesül azzal, hogy óvodás gyermekének a rajzkészsége, vonalvezetése még nagyon távol áll attól, amilyen készségekre az első osztályban szüksége lesz. Kézenfekvőnek tűnhet ilyenkor színezők és feladatlapok garmadájával elárasztani a gyereket, ám a mozgások finomodásához nem erre van szükség.
Grillszezonban az édességet is együk grillezve!

Grillszezonban az édességet is együk grillezve!

A gyümölcsök magas cukortartalma szinte kiabál a grillezésért. Imádnivaló ízt ad a finom karamellizált réteg mindenféle gyümölcsnek.
Ugrás az oldal tetejére