Jelenlegi hely

Budapesten is egyre népszerűbb módszer az Aviva torna

Talán nem túlzás kijelenteni azt, hogy a nők élete sok szempontból nehezebb, mint a férfiaké. A kamaszkorban elinduló hormonális változások egészen a változó korig alaposan megtudják nehezíteni sokszor a hölgyek életet. Esetükben vannak olyan kellemetlen testi tünetek, amelyek hátterében csak hormonális gondok lehetnek. Az ilyen jellegű problémákon és panaszokon szerencsére viszonylag könnyen lehet segíteni a legtöbb esetben. Gondot okozhat például a nőknél az, hogy a havi ciklusuk szabálytalan, és fájdalommal jár. Gyakori tünet szokott lenni az is, hogy problémát jelent a teherbeesés. Ezek pedig mind- mind olyan kellemetlenségek a nőknél, amik jelentősen kihatással lehetnek az életükre.

Létezik megoldás a fentebb felsorolt olyan problémákra, melynek hátterében hormonális gondok állnak! A módszer egyszerű ám mégis nagyszerű, hiszen néhány tornagyakorlattal jelentősen javítani lehet a test hormonális állapotán. Nem véletlen, hogy az Aviva torna Budapesten is egyre népszerűbb módszer. Azoknak, akik még nem hallottak az Aviva módszerről, most szeretnénk bemutatni néhány mondatban. Az Aviva torna lényege az, hogy a test belső és külső izmainak az átmozgatásával próbálnak pozitív irányba hatni a test hormonális állaptára. Ezt a különleges és hatékony módszert Aviva Gabriella Steiner, magyar származású tornász és fizikoterapeuta álmodta meg és fejlesztette ki.

Nézzük most meg azt, hogy a Budapesten személyesen elérhető Aviva torna milyen gondokon segíthet még azon túl, amit már fentebb is említettünk! Jótékony hatással lesz a nők esetében a havi vérzés beállításán és a teherbe esési gondok kezelésén túl a szülés után fennálló inkontinenciára, a menstruációs vérzés mennyiségét le lehet csökkenteni, és a cisztákat, miómákat is el lehet segítségével tűntetni. Sokan nem is gondolnák, de nem csak a hölgyek esetében érdemes az Aviva tornával próbálkozni, de az uraknál is sok pozitív hatást lehet elérni! A férfiak ezekkel a tornagyakorlatokkal növelni tudják a hímivarsejtek számát, kezelni tudják az impotenciát, és még a potenciált is fokozni lehet. Egyszóval nagyon sok jótékony eredménnyel bír mind a két nem esetében az Aviva torna!

Felkeltettük az érdeklődésed? Nem is csoda ez! Az Aviva torna Budapesten a Változás Műhelyben érhető el, a Bem rakpart 6. alatt. Egy 4 órás tanfolyamon például már el is tudja bárki sajátítani az alap Aviva tornagyakorlatokat, melyeket ezután már otthon, egyedül is végezni lehet, de a gyakorló közösségi órákon együtt is folytathat majd személyesen. Abban az esetben, ha kérdésed lenne, nyugodtan fordulj a fenti linken elérhető Valtozasmuhely.hu oldal munkatársaihoz. Bármilyen hormonális problémád is van, érdemes egy esélyt adni az Aviva módszenek, ahogy azt majd a weboldalon olvashatod is, sokaknak segített már ez a módszer!

Szponzorált tartalom

Neked ajánljuk!

"Ez a gyerek egyszerűen csak épp kamasz, elindult a nővé cseperedés rögös útján" - egy nem kitűnő bizonyítvány margójára

"Ez a gyerek épp csak kamasz, elindult a nővé cseperedés rögös útján" - egy nem kitűnő bizonyítvány margójára

Esik a havaseső és fagyos szél csípi arcom a délutáni szürkületben, mikor várom a villamost egy hosszú és megterhelő januári munkanap után.Annyira elfáradtam ma, csak bámulni szeretnék ki az ablakon, és nézni, ahogy a város elhalad mellettem.Éppen csak lehuppanok az ülésre, mikor két korombeli nő foglal helyet előttem.
Szeleburdi gyerekek cinkos anyái - avagy szülők, akik titokban színeznek

Szeleburdi gyerekek cinkos anyái - avagy szülők, akik titokban színeznek

Szeptembertől a gyerekeink házi feladata okozza az egyik legnagyobb stresszforrást a családokban. Bár ugye a legtöbb szakember már nyíltan hangoztatja: "az otthoni házi feladat rossz hatással van a gyerek és a szülő kapcsolatára", még sincs ilyen irányú változás a rendszerben.
Életmódváltás 10 egyszerű lépésben

Életmódváltás 10 egyszerű lépésben

Ha január, akkor sokak fogadalmában az életmódváltás szerepel. Hogy egészségesebben fognak táplálkozni, esetleg bevezetik a rendszeres testmozgást az életükbe. Ehhez szeretnék nektek segítséget nyújtani 10 egyszerű lépésben.
A hintáztatás jótékony hatásai - a Tündéri Doktornéni szakmai ajánlásával

A hintáztatás jótékony hatásai - a Tündéri Doktornéni szakmai ajánlásával

Hintázás közben az érzések teljes skáláját tapasztaljuk meg, az oda-vissza mozgásunk megnyugtató ritmusától a térben és időben történő gyors utazás izgalmáig. Ezek az élmények a születés előtti, anyaméhben történő, korlátlan mozgást, a biztonság és szeretet érzését elevenítik fel.
Ugrás az oldal tetejére