Jelenlegi hely

Ismét elindult a Millió lépés az iskoládért kampány: még csatlakozhatsz!

Legyen a Te iskolád is részese az ország legnagyobb kihívásának, amelyben megmozgatjuk a diákokat, szülőket, tanárokat és mindenkit, aki aktív mozgással szeretné segíteni az általa választott iskolát.

Az akció célja, hogy 2024. szeptember 23-tól december 8-ig 11 héten át a lehető legtöbben mozogjanak mindennap, és velük együtt váljon mindannyiunk élete részévé az aktív életmód.

Millió lépés programban a Magyar Szervátültetettek Szövetsége betegszervezet ingyenes Millió lépés applikációjának letöltésével tudsz részt venni.

Gyűjts minél több lépést az iskoládnak!

100 - korábban pénzt nem nyert - iskola nyerhet - 7 kékkör teljesítése után - 1 millió forintot sporteszközökre. Minden teljesített kékkör 1 sorsjegyet ér.

30 iskola nyerhet 250 000 forintot zöld pontokért. A zöld pontok az iskoláknál is gyűlnek és minden 2000 pontért egy sorsjegy jár. A sorsoláson 30 szerencsés iskola – a korábbi nyereményektől függetlenül - nyerhet 250 000 forintot. Minden péntek zöld péntek, amikor az aznapi - iskoláknak jóváírt – zöld pontok duplázódnak!

Fontos! 20.000 lépés/fő kerülhet naponta maximum az iskolához, hogy ezzel is minden nap mozgásra ösztönözzünk!

Hogyan csatlakozhatsz a kampányhoz?

Töltsd le az APP-ot az App Store, és Google Play áruházakból!

Az applikáció egységesen, lépésszámokban kifejezve mutatja meg a napi fizikai aktivitásodat.

Több mint 60 féle mozgás időtartamát beírva az app ezeket lépésszámmá alakítja egy nemzetközileg elfogadott átszámítás segítségével. Látod benne a napi a heti és a regisztrációd óta megtett összesített lépésszámodat.

Megnézheted, hogy nemenként, 10 éves korcsoportonként, de megyénként és településenként is, hogy a lépésszámaid alapján hanyadik vagy a rangsorban.

Ha akarsz, alakíthatsz 1-5 fő közötti csapatot, amelyben látjátok egymás teljesítményét és azt is, hogy a csapatotok hanyadik a rangsorban.

Mindezen felül részt vehetsz az iskolák versenyében is, amennyiben csatlakozol egyhez segítve őket a sporteszközökért folyó nyereményjátékban. Csatlakozhatsz bármelyik iskolához, azon belül bármelyik osztályhoz.

A játék időtartama alatt minden nap kapsz egy Tudtad-e? üzenetet, amelyben az egészséged számára fontos információ van. Ezek segítségével részese lehetsz a heti kvíz játékunknak! Az appban online felugró kérdések helyes megválaszolásával értékes ajándékot nyerhetsz.

Forrás és további infó: https://milliolepes.hu

Kép forrása: https://www.facebook.com/groups/milliolepes

- Szegedimami -

Neked ajánljuk!

Miért menjünk el szűrővizsgálatokra, ha nincsen semmi bajunk?

Miért menjünk el szűrővizsgálatokra, ha nincs semmi bajunk?

Azért, hogy ne is legyen! - Dr. Gyöngy Andrea belgyógyász, diabetológus írása
Süsü mesés világa

Süsü mesés világa

Pályázat típusa: rajzpályázatBeküldési határidő: 2024. szeptember 30.Korcsoport: 4-10 éves korosztály számára
Titkos macskarandi

Titkos macskarandi

Pályázat típusa: alkotópályázatBeküldési határidő: 2024. szeptember 18.Korcsoport: áltatános iskola felső tagozatos gyermekek
Macskarikatúra pályázat

Macskarikatúra pályázat

Pályázat típusa: alkotópályázatBeküldési határidő: 2024. szeptember 18.Korcsoport: középiskolás fiataloknak és felnőtteknek
Ugrás az oldal tetejére