Jelenlegi hely

Imami franchise

Az Imami Franchise-hoz kötődve, közösen - és nagy örömmel - dolgozunk azon, hogy látogatóink minél érdekesebb és hasznosabb oldalakra kattinthassanak, hirdető partnereinknek pedig igazán hatékony népszerűsítési lehetőséget kínáljunk. Egy nagyon jó franchise csapat alakult ki, csupa kreatív és tettre kész anyukával!

A kezdő csapat 2010 júniusában, tele tervekkel és lelkesedéssel:

 

Alig egy évvel az indulás után már 16-an álltunk a fényképezőgép elé az első nagy Imami találkozón és tréningen:

A 2012-es tréningünkön az is kiderült, hogy hány Imami fér el egy mérleghintán...

2013-ban egy hajón tartottuk az éves összejövetelünket:

2015-ben a Budapesti Full Moon Hostel látta vendégül az Imami csapatot:

2016-ban egy mesés helyen, a Bikali Élménybirtokon találkoztunk:

2017 -  Ismét Bikal és Puchner Kastélyszálló: az Imami szerkesztőknek néha muszáj nagyot álmodni, és elrugaszkodni a földtől!

Mindannyian édesanyák vagyunk, így pontosan tudjuk, hogy mit jelent a családnak, ha a gyermek érkezésével kiesik az egyik szülő jövedelme, arról nem szólva, hogy milyen kilátásai  vannak a munkaerőpiacon egy kisgyermekes nőnek... De nem csak az anyagiak motiválnak bennünket: szeretünk alkotni, értelmes dolgot csinálni és talán egy kicsit "önmegvalósítani" is!

Ha megismered az imami franchise lényegét és a csatlakozás feltételeit: látni fogod, miért vagyunk egyre többen.

Néhány válasz a leggyakrabban felmerülő kérdésekre.

Mit kapnak azok, akik csatlakoznak az imami franchise-hoz?

Adunk egy működtetésre kész honlapot könnyen használható admin felülettel,  kész arculatot, logót, grafikát, megszerkesztett reklám anyagokat, kipróbált és bizonyított kampányokat és nem utolsó sorban egy igazi, támogató közösséget. Nem kell mindenen egyedül "agyalni", máris lehet kezdeni a munkát!

Van - e lehetőség egyéni ötletek megvalósítására?

Igen, ez egy "demokratikus franchise", ahol van helye a kreativitásnak. Ha jó ötlettel állsz elő, abból minden tag profitál. (Az egységes arculat és fellépés közös érdek - és a franchise lényege - , ami nem kerülhet veszélybe.)

Mitől lehetnek sikeresek (és jövedelmezőek) az imami.hu-hoz tartozó weboldalak?

A 2015-ben teljesen megújult honlapjaink letisztultak, modernek, olvasmányosak, mobilbarátak és a rengeteg információt logikusan tálalják. Minden megyének önálló honlapja van, így nem "zavarjuk" a látogatóinkat számukra értéktelen információkkal: mi tényleg helyiek vagyunk! Célcsoportunk nem szűkül le a babát váró és kisbabás családokra, hiszen ha oviba, iskolába megy a gyermekünk, akkor sem szűnünk meg szülőnek lenni... Hangvételünk közvetlen és mindig kitalálunk valamit, azaz folyamatosan vannak olyan kampányaink, ami miatt érdemes az oldalainkra visszatérni. Mindez jó látogatottságot eredményez, ami a hatékony hirdetési felületekkel és az országos jelenlét előnyeivel ötvözve biztosítja az eredményes működés lehetőségét.

Hogy lehet ezt gyerek/ek mellett, gyakorlat nélkül csinálni?

Nem könnyű mindig új tartalmakkal fenntartani egy honlap látogatóinak érdeklődését és egy weboldal működtetése sokféle képességet igényel. A franchise tagok, mivel más - más földrajzi területen érdekeltek, nem jelentenek egymásnak konkurenciát, ezért bátran segíthetik egymást.

Ezt mi meg is tesszük! Segítjük egymást konkrét tartalmak, ötletek átadásával, vagy bármilyen technikai kérdésben. Mindenki másban jó: együtt mindenre találunk megoldást! Munkánkat a hirdetési szerződések online megkötésének lehetősége is segíti, ami azt jelenti, hogy  gyakorlatilag otthonról, számítógép mellől lehet működtetni a honlapot. (Azért támogató családi háttér nélkül nekünk sem menne....)

És még valami. Tudsz még egy olyan "munkahelyet", ahol nem hátrány, ha van 1-2  csemetéd, hanem FELTÉTEL?

Ha csatlakozom, nem fogom elveszíteni a gyed-emet?

Gyed/gyes mellett a gyermek fél éves korától már lehet díjazás ellenében munkát végezni, de addig sem kell tétlenül várni: el lehet kezdeni megalapozni a vállalkozást...

Hova keresünk jelenleg franchise partnert?

Van olyan megye, ahol még nem volt partnerünk és arra is van példa, hogy az élethelyzet megváltozása (pl. más megyébe költözés) miatt eladóvá válik egy terület. Jelenleg Székesfehérváron, Győrben, , Békéscsabán, Egerben, Tatabányán, Salgótarjánban vagy Szekszárdon van eladó franchise jogunk.

(Ha olyan területen laksz, ahol van franchise partnerünk, mégis szívesen bekapcsolódnál a munkánkba: keresd az oldal működtetőjét!): 

Milyen bevételekkel és kiadásokkal lehet számolni? A csatlakozásnak milyen anyagi vonzata van?

Ha érdekelnek a további részletek és szívesen továbblépnél: vedd fel velünk a kapcsolatot!

Gellén Nóra és az imami.hu csapata

Neked ajánljuk!

Amikor jön a kérdés: Tényleg van Mikulás?

Amikor jön a kérdés: Tényleg van Mikulás?

Mindannyian szembetaláltuk már magunkat ezzel a kérdéssel. Első alkalommal, mikor mi magunk szerettük volna tudni, most meg a ló másik oldalán állva. Amennyire gyerekként szerettük volna tudni, épp annyira szeretnénk most elkerülni a válaszadást.
Szeretethiányban felnőni

Szeretethiányban felnőni

Amikor anyává válunk, minden megváltozik. Lelkünk egy része „testünkön kívülre” kerül, megtapasztaljuk, hogy a szeretetünk sosem fogy el, hanem egyre nagyobb és több lesz. Szülőként az élet legtermészetesebb dolga, hogy bármit megtennénk a gyermekünkért, ő számunkra a legfontosabb, születésétől kezdve úgy próbálunk élni, cselekedni, hogy neki majd jobb és könnyebb élete legyen, mint a miénk volt.
Csomagolj zölden karácsonykor!

Csomagolj zölden karácsonykor!

Még bőven van idő felkészülni az ajándékok csomagolására. Miért ne lehetne ezt megtenni környezettudatosan? Ehhez hoztam otthon vagy a természetben is fellelhető alapanyagokat.
20+1 karácsonyi idézet: ajándékkártyára is tökéletes!

20+1 karácsonyi idézet: ajándékkártyára is tökéletes!

Ha Te is szereted idézettel ellátni az ajánddékkártyákat, üdvözlőlapokat, és gondot okoz egy-egy érzés, gondolat megfogalmazása, használd ezeket!
Ugrás az oldal tetejére