Jelenlegi hely

Ránctalanítás 50 felett: mik a teendők?

Az idő vas fogát bizony előbb- utóbb mindenki megérzi a testén. Nem csak akkor vesszük észre, hogy öregszünk, amikor már itt is, ott is fájdogál a derekunk vagy a térdünk, de akkor is, amikor megjelennek az első ráncok az arcunkon.

Legyen szó hölgyekről, vagy urakról, mind a két nemnek egyaránt fontos az, hogy jól nézzenek ki, így sok mindent kipróbának annak érdekében, hogy a ráncok, vagy szarkalábak megjelenését minél hosszabb távon elkerülhessék. Amennyiben már te is felfedeztél egy- egy apró ráncot az arcodon, vagy csak szeretnél arról gondoskodni, hogy minél később legyenek láthatók, akkor a legjobb helyen jársz!

Gyakori kérdés szokott lenni, különösen a nők körben, hogy megoldható- e az valamilyen készítménnyel, hogy a ráncokat teljesen eltüntessük. Sajnálatos módon erre csak a plasztikai sebészet eszközei lehetnek az alkalmasak, vagy a botoxos kezelések. Abban az esetben, ha te elszeretnéd kerülni a szépészeti beavatkozásokat, a megfelelő krémekkel, és egy kis odafigyeléssel majd a már kialakult ráncok mélységén tudsz „csak” javítani. Az apró vonalak esetében azonban a megfelelő krémekkel még fel lehet tölteni a bőrt akkor, ha időben cselekszel! A kulcsszó tehát a megelőzés a ráncok esetében.

A ránctalanítás nem csak a megfelelő krém megtalálásról szól. Nagyon fontos az is, hogy rendszeresen és tudatosan ápoljuk a bőrünket, hiszen így később jelennek meg azok a bizonyos ráncok az arcunkon. A kollagén megfelelő pótlása nélkülözhetetlen a bőr számára. Nem elég azonban a szájon át történő kapszulás pótlás! A megoldás a petitedekben rejlik. Abba az esteben, ha a bőrünkre peptideket kenünk, voltaképpen arra vesszük rá a bőrünket, hogy kollagént termeljen. Léteznek úgymond nem igazi ráncok is, amelyek nem a kollagén bomlása miatt jelennek meg, hanem például a vízhiánytól. Hialuronnal azonban ezeket a ráncokat is fel lehet tölteni, így a szép és sima bőrfelületet kaphatunk.

Felkeltettük az érdeklődésed, és szívesen megtudnál még több érdekes és fontos információt a megfelelő ránctalanítsról? Amennyiben igen a válaszod, feltétlen keresd fel a linkelt oldalt, ahol nem csak szépségápolással foglalkozó tanácsokat fogsz találni, de lehetőséged lesz a legjobb kozmetikai termékek között válogatni. Legyen a célod bőrápolás, sminkelés vagy csak néhány hasznos tipp begyűjtése, a Szepsegcenter.hu oldalán minden meg fogsz találni. Bármilyen kérdésed lenne ezekkel a témákkal, termékekkel kapcsolatban, keresd bátran és bizalommal az oldalt, akik készségesen a segítségedre lesznek! Sajnos a ráncok nem csak 50 felett jelennek meg! Ne feledd, annak ellenére, hogy a valódi szépség belülről fakad, még is meg kell tennünk mindent annak érdekében, hogy elégedettek legyünk a külsőnkkel, hiszen csak így érezhetjük igazán jó magunkat a bőrünkben.

Szponzorált tartalom

Neked ajánljuk!

Rajzpályázat - 2021 év madara a cigánycsuk

Rajzpályázat - 2021 év madara a cigánycsuk

Pályázat típusa: rajzpályázatKorosztály: 3 évestől felnőtt korigBeküldési határidő: 2021. március 15.
Miért nem vagyunk mi szuperanyuk? - Bebetonozott hagyomány, vagy instant anyaság?

Miért nem vagyunk mi szuperanyuk? - Bebetonozott hagyomány, vagy instant anyaság?

Hogy miért kapjuk sokszor meg a „bezzeg az én időmben, mindig rendben volt a ház, finom főtt étellel az asztalon, pedig még ennyi elektromos csodánk sem volt?”. Hogy a mai lányok miért nincsenek felkészítve az életre? Van erre egy teóriám.
A tornaszőnyegről a digitális térbe avagy miért jó az online mozgás

A tornaszőnyegről a digitális térbe avagy miért jó az online mozgás

A bezártság és a beszűkült mozgási lehetőségek alaposan átalakították az edzőtermi kínálatot. Gyakorlatilag mindenki az online térben próbál érvényesülni, ami hatalmas választékot eredményezett. Válogatásunkban a kicsiktől a 60+os tornáig, a jógától a pilates-en át az intimtornáig végigvesszük a kínálatot.
Gyerekrajz pályázat-Kreatív gyerekeket keres a Beango designer márka

Beango stílus designer rajzpályázata gyerekeknek - fődíj egy egyedi szülő-gyerek ruhaszett

Pályázat típusa: rajzpályázatKorosztály: 5-12 évesBeküldési határidő: 2021. március 14.
Ugrás az oldal tetejére