Jelenlegi hely

Ránctalanítás 50 felett: mik a teendők?

Az idő vas fogát bizony előbb- utóbb mindenki megérzi a testén. Nem csak akkor vesszük észre, hogy öregszünk, amikor már itt is, ott is fájdogál a derekunk vagy a térdünk, de akkor is, amikor megjelennek az első ráncok az arcunkon.

Legyen szó hölgyekről, vagy urakról, mind a két nemnek egyaránt fontos az, hogy jól nézzenek ki, így sok mindent kipróbának annak érdekében, hogy a ráncok, vagy szarkalábak megjelenését minél hosszabb távon elkerülhessék. Amennyiben már te is felfedeztél egy- egy apró ráncot az arcodon, vagy csak szeretnél arról gondoskodni, hogy minél később legyenek láthatók, akkor a legjobb helyen jársz!

Gyakori kérdés szokott lenni, különösen a nők körben, hogy megoldható- e az valamilyen készítménnyel, hogy a ráncokat teljesen eltüntessük. Sajnálatos módon erre csak a plasztikai sebészet eszközei lehetnek az alkalmasak, vagy a botoxos kezelések. Abban az esetben, ha te elszeretnéd kerülni a szépészeti beavatkozásokat, a megfelelő krémekkel, és egy kis odafigyeléssel majd a már kialakult ráncok mélységén tudsz „csak” javítani. Az apró vonalak esetében azonban a megfelelő krémekkel még fel lehet tölteni a bőrt akkor, ha időben cselekszel! A kulcsszó tehát a megelőzés a ráncok esetében.

A ránctalanítás nem csak a megfelelő krém megtalálásról szól. Nagyon fontos az is, hogy rendszeresen és tudatosan ápoljuk a bőrünket, hiszen így később jelennek meg azok a bizonyos ráncok az arcunkon. A kollagén megfelelő pótlása nélkülözhetetlen a bőr számára. Nem elég azonban a szájon át történő kapszulás pótlás! A megoldás a petitedekben rejlik. Abba az esteben, ha a bőrünkre peptideket kenünk, voltaképpen arra vesszük rá a bőrünket, hogy kollagént termeljen. Léteznek úgymond nem igazi ráncok is, amelyek nem a kollagén bomlása miatt jelennek meg, hanem például a vízhiánytól. Hialuronnal azonban ezeket a ráncokat is fel lehet tölteni, így a szép és sima bőrfelületet kaphatunk.

Felkeltettük az érdeklődésed, és szívesen megtudnál még több érdekes és fontos információt a megfelelő ránctalanítsról? Amennyiben igen a válaszod, feltétlen keresd fel a linkelt oldalt, ahol nem csak szépségápolással foglalkozó tanácsokat fogsz találni, de lehetőséged lesz a legjobb kozmetikai termékek között válogatni. Legyen a célod bőrápolás, sminkelés vagy csak néhány hasznos tipp begyűjtése, a Szepsegcenter.hu oldalán minden meg fogsz találni. Bármilyen kérdésed lenne ezekkel a témákkal, termékekkel kapcsolatban, keresd bátran és bizalommal az oldalt, akik készségesen a segítségedre lesznek! Sajnos a ráncok nem csak 50 felett jelennek meg! Ne feledd, annak ellenére, hogy a valódi szépség belülről fakad, még is meg kell tennünk mindent annak érdekében, hogy elégedettek legyünk a külsőnkkel, hiszen csak így érezhetjük igazán jó magunkat a bőrünkben.

Szponzorált tartalom

Neked ajánljuk!

„Átalakítás miatt zárva „ - A modern kamasz nevelése, avagy mit kell tudni a szülő-kamasz konfliktusról és annak kezeléséről?

„Átalakítás miatt zárva „ - A modern kamasz nevelése, avagy mit kell tudni a szülő-kamasz konfliktusról és annak kezeléséről?

Statisztikák szerint kb. 1,2 millió kamasz él ma Magyarországon, életkoruk 12-20 év között van. Ez azt jelenti, hogy kb. két millió szülőt érint az ő életük és problémájuk.
"Pesztonkának egy jegyet, legyen szíves!" avagy mozi a 21. században

"Pesztonkának egy jegyet, legyen szíves!" avagy mozi a 21. században

Szombaton a védettségi igazolvánnyal rendelkezőknek és a velük érkező 18 éven aluliaknak kinyithattak a mozik. Vagyis a 18 év alattiak csak védettségi igazolvánnyal rendelkező felnőtt kíséretében ülhetnek be a filmekre. Vagy tucatszor elolvastam ezt a két mondatot... na ne már!!!
Májusi bakancslista

Májusi bakancslista

Ebben a szép tavaszi hónapban új élmények, új lehetőségek, várnak: a szürkeséget megtöri a napfény, végre meleg van, virágillattal telik meg a levegő. A hosszú bezártság után jól esik kimozdulni, szabadtéri programokat tervezni, felfedezni természet szépségeit. Ehhez adunk néhány pofonegyszerű tippet!
Egyedülálló lehetőség óvodáknak, iskoláknak: Várépítő pályázat! Ezt kár lenne kihagynod!

Egyedülálló lehetőség óvodáknak, iskoláknak: Várépítő pályázat! Ezt kár lenne kihagynod!

Ha a Ti ovitokra is ráférne a felújítás, vagy az iskolai mosdót kellene rendbetenni, akkor itt a nagy lehetőség: pályázzatok! Az idei évben több, mint 20 vállalat és szervezet csatlakozott a Várépítő pályázat felajánlói közé. Ezzel összesen 13,6 millió forint + ÁFA értékű termékre, 1,9 millió forint készpénzre, és számokban ki nem fejezhető, önkéntes munkában felajánlott szolgáltatásra lehet pályázni. 
Ugrás az oldal tetejére