Jelenlegi hely

Így néz ki a hajvágás menete egy barber shopban

Mivel manapság nehéz jó fordrászt találni akiben megbízhatunk, így mindenképpen érdemes a barber shopok között körülnézni. Itt egy kicsit másképp néz ki egy hajvágás, mint amihez eddig szokhattunk, viszont az élmény garantáltan sokkal pozitívabb lesz.

Miben másabb egy barber shop, mint egy férfi fodrászat?

Ezt az apróságot mindenféleképpen tisztáznunk kell, mielőtt rátérünk magára a folyamatra. Rengetegen hiszik azt, hogy a férfi fodrászat és a barber shop teljesen ugyanazt jelenti, szimplán sznob kifejezés az utóbbi olyan helyekre, ahova olyan emberek járnak akik többnek érzik magukat. Ez nemes egyszerűséggel nem igaz. Egy barber shop több, mint egy átlagos férfi fodrászat.

Ez legegyértelműbben a légkörben fog megmutatkozni, mivel egy barber shop alapvetően férfias környezet. A legtöbb ilyen intézmény a klasszikus érzést akarja megadni, amikor a férfiak még whiskey-vel a kezükben, szivart élvezve kapták meg a hajvágásukat. Ugyan ezek ma már nem jellemző részei a barber shopoknak, viszont az ehhez szükséges légkört könnyen megteremtik. Emellett a borbélyok is behatóbb tudással rendelkeznek a haj és szakáll trendeket illetően, úgyhogy nem csak egy olyan fazont fog kapni egy vendég amilyet szeretne, de olyat is ami hozzá illik, illetve a jelenlegi divatvilágban megállja a helyét.

Ezek mellett pedig szerepet játszanak az apróságok is, mint például az ápoló szérumok és olajok amiket a hajon és a szakállon alkalmaznak. Emellett néhány barber shopban még forró törülközős pakolást is kaphatunk

Hajvágás menete.

Mindenek előtt időpontot kell foglalnunk, hiszen egy barber shop meglehetősen tele szokott lenni, így biztosaknak kell lennünk abban, hogy egy borbélynak van ideje ránk is. Az A76 barber shop online foglalási rendszerrel működik. Egyszerűen kiválsztjuk a nekünk megfelelő időpontot, megkeressük a listán és ha elérhető, akkor már le is tudjuk foglalni.

Mindenesetre foglalás előtt nekünk is figyelembe kell vennünk pár dolgot. Tudnunk kell azt, hogy nagyjából milyen stílust szeretnénk vágatni és ha ezt eldöntöttük, akkor érdemes átvizsgálnunk az adott barber shop borbélyainak eddigi munkáit. Ha találunk olyasmit amit mi is elképzeltünk, akkor érdemes külön azt a borbélyt kérni, hogy meg tudja rajtunk is valósítani.

Ezek után már csak az a dolgunk, hogy megjelenünk az időpontunkra (vagyis lehetőleg pár perccel előtte) és elmondjuk, hogy pontosan mit is szeretnénk. Ezen a ponton a borbélyunk valószínűleg el fogja mondani a véleményét, hogy az ötletünk mennyire is illene a fejformánkhoz, az arcfelépítésünkhöz. Ilyenkor eldönthetjük, hogy az eredeti ötletünket meg szeretnénk-e tartani, vagy inkább hallgatunk a fodrászra. Az utóbbival általában sokkal jobban szoktak járni. Ezek után következhet a hajvágás, utána pedig mehetünk a dolgunkra.

Neked ajánljuk!

Pöttyös Panni alkotói pályázat

Pöttyös Panni alkotói pályázat

Pályázat típusa: alkotói pályázat óvodsoknak és kisiskolásoknak Beküldési határidő: 2023. április 23.
"Ez a gyerek egyszerűen csak épp kamasz, elindult a nővé cseperedés rögös útján" - egy nem kitűnő bizonyítvány margójára

"Ez a gyerek épp csak kamasz, elindult a nővé cseperedés rögös útján" - egy nem kitűnő bizonyítvány margójára

Esik a havaseső és fagyos szél csípi arcom a délutáni szürkületben, mikor várom a villamost egy hosszú és megterhelő januári munkanap után.Annyira elfáradtam ma, csak bámulni szeretnék ki az ablakon, és nézni, ahogy a város elhalad mellettem.Éppen csak lehuppanok az ülésre, mikor két korombeli nő foglal helyet előttem.
Szeleburdi gyerekek cinkos anyái - avagy szülők, akik titokban színeznek

Szeleburdi gyerekek cinkos anyái - avagy szülők, akik titokban színeznek

Szeptembertől a gyerekeink házi feladata okozza az egyik legnagyobb stresszforrást a családokban. Bár ugye a legtöbb szakember már nyíltan hangoztatja: "az otthoni házi feladat rossz hatással van a gyerek és a szülő kapcsolatára", még sincs ilyen irányú változás a rendszerben.
Életmódváltás 10 egyszerű lépésben

Életmódváltás 10 egyszerű lépésben

Ha január, akkor sokak fogadalmában az életmódváltás szerepel. Hogy egészségesebben fognak táplálkozni, esetleg bevezetik a rendszeres testmozgást az életükbe. Ehhez szeretnék nektek segítséget nyújtani 10 egyszerű lépésben.
Ugrás az oldal tetejére