Jelenlegi hely

Ezekről érdemes tudnia mellnagyobbítás előtt

A női mell mindig is központi kérdés volt mind a hölgyek, mind pedig az urak körében. Annak ellenére, hogy a különböző korszakokban más és más volt a keblek trendje, egy valami változatlannak tekinthető: a mellek szorosan kapcsolódnak a nőiességhez és az erotikához.

Gyakori probléma a nők körében az, hogy vagy a keblük méretével vagy formájával elégedetlenek, amihez hozzájárulhat az is, hogy a divat, a reklám és a média világában sokszor lehet látni tökéletes mellekkel rendelkező modelleket, színészeket, énekeseket. Az ilyen jellegű elégedetlenség pedig a gyengébbik nem képviselőiben könnyen okozhat komoly önértékelési gondokat, ami akár az élet egyéb területére is negatív hatással lehet.

Napjainkban már olyan szerencsés helyzetben vannak a hölgyek, hogy egyszerűen orvosolni lehet azt, ha nagyobb mellekre vágynának, mindössze egy jó és megbízható plasztikai sebészt kell csak találni. Ön is elgondolkodott már azon, hogy belevág egy ilyen műtétbe annak érdekében, hogy végre elégedett lehessen önmagával? Sok szempontot érdemes végiggondolni mielőtt belevágna a mellnagyobbításba: ezért is érdemes átfutni Dr. Falus György mellplasztikai sebész útmutatóját. A linkre kattintva utána tud majd járni annak, hogy mi is pontosan a mellnagyobbítás menete, milyen vizsgálatokra van szükség a beavatkozást megelőzően, valamint mire kell feltétlen odafigyelni majd a műtétet követő napokban, hónapokban.

Azt is érdemes tudni, hogy a mellnagyobbítással nem csak a keblek méretét lehet növelni, de a kissé már megereszkedett melleket is formásabbá lehet tenni. Több előnye is van annak, ha valaki úgy dönt, hogy belevág ebbe a plasztikai műtétbe! Az mellett, hogy a mellek nagyobbak, dúsabbak, és formásabbak lesznek, olyan önbizalmat kaphatnak a páciensek, amivel akár a magánélet, akár a karrier terén is sikeresebbek lesznek. Az egyik leggyakoribb kérdés az szokott lenni a beavatkozást fontolgató nők körében, hogy jár-e valamilyen kockázattal ez a műtét. A mellnagyobbítás tekinthető az egyik legtöbbet elvégeztt plasztikai beavatkozásnak, és szerencsére csak nagyon ritkán alakul ki szövődmény.

Dr. Falus György oldalán most arra is van lehetőség, hogy online jelentkezzen be egy ingyenes személyes konzultációra. Ehhez mindössze csak néhány adatot kell megadni, és hamarosan keresni is fogják az ön által megadott elérhetőségen. Sajnálatos módon a mellek méretét a genetika határozza meg, és természetes módon nem sokat lehet tenni azért, hogy nagyobbak legyenek. Egy jó melltartóval persze tűnhet úgy, hogy a keblek formásabbak és dúsabbak, ám ennyi nem igazán segít a kis mellekkel rendelkező hölgyek komplexusain.

Érdemes élni a plasztikai beavatkozás lehetőségével akkor, ha már az élet minden területére kihatással van az ebből fakadó önbizalomhiány!

Neked ajánljuk!

13+1 tipp az influenza ellen az otthonunkhoz

13+1 tipp az influenza ellen az otthonunkhoz

Minden évben drukkolunk, hogy idén ne kapjuk el az influenzát, és most már a covid is erre a listára került. Tudtad, hogy az omikron vírus műanyag felületen akár 200 órán keresztül is életképes? 13+1 tipp, amire eddig nem is figyeltünk, hogyan védekezzünk ellene otthon.
100 DIY jelmezötlet kartonból - avagy varrni nem tudó anyuk figyelem

100 DIY jelmezötlet kartonból - avagy varrni nem tudó anyuk figyelem

Tételezzük fel, hogy te is abba a táborba tartozol, aki nem vesz bolti jelmezt farsangra a gyerkőcnek, hanem magának varr egyet. De tételezzük fel, hogy nem tudsz varrni és ez örökké csak álom marad…
Nem hajlandó köszönni a büdös kölke!? Kell neki egyáltalán?

Nem hajlandó köszönni a büdös kölke!? Kell neki egyáltalán?

Előfordult már veled, hogy bármennyire is szeretted volna, drága gyermeked nem nyitotta ki a száját és nem köszönt ismerősnek, barátnak, szomszéd néninek, bárkinek? Felhúztad magad vagy elfogadtad, hogy ő ilyen és kész? Teveliné Horváth Melinda szakpszichológus véleményét kérdeztük a "nemköszönés" jelenségről.
Felsőoktatási Képzőművészeti Ösztöndíj

Felsőoktatási Képzőművészeti Ösztöndíj

Pályázat típusa: ösztöndíjBeküldési határidő: 2022. február 10.Korcsoport: felsőoktatásban tanulók részére
Ugrás az oldal tetejére