Jelenlegi hely

Ezekről érdemes tudnia mellnagyobbítás előtt

A női mell mindig is központi kérdés volt mind a hölgyek, mind pedig az urak körében. Annak ellenére, hogy a különböző korszakokban más és más volt a keblek trendje, egy valami változatlannak tekinthető: a mellek szorosan kapcsolódnak a nőiességhez és az erotikához.

Gyakori probléma a nők körében az, hogy vagy a keblük méretével vagy formájával elégedetlenek, amihez hozzájárulhat az is, hogy a divat, a reklám és a média világában sokszor lehet látni tökéletes mellekkel rendelkező modelleket, színészeket, énekeseket. Az ilyen jellegű elégedetlenség pedig a gyengébbik nem képviselőiben könnyen okozhat komoly önértékelési gondokat, ami akár az élet egyéb területére is negatív hatással lehet.

Napjainkban már olyan szerencsés helyzetben vannak a hölgyek, hogy egyszerűen orvosolni lehet azt, ha nagyobb mellekre vágynának, mindössze egy jó és megbízható plasztikai sebészt kell csak találni. Ön is elgondolkodott már azon, hogy belevág egy ilyen műtétbe annak érdekében, hogy végre elégedett lehessen önmagával? Sok szempontot érdemes végiggondolni mielőtt belevágna a mellnagyobbításba: ezért is érdemes átfutni Dr. Falus György mellplasztikai sebész útmutatóját. A linkre kattintva utána tud majd járni annak, hogy mi is pontosan a mellnagyobbítás menete, milyen vizsgálatokra van szükség a beavatkozást megelőzően, valamint mire kell feltétlen odafigyelni majd a műtétet követő napokban, hónapokban.

Azt is érdemes tudni, hogy a mellnagyobbítással nem csak a keblek méretét lehet növelni, de a kissé már megereszkedett melleket is formásabbá lehet tenni. Több előnye is van annak, ha valaki úgy dönt, hogy belevág ebbe a plasztikai műtétbe! Az mellett, hogy a mellek nagyobbak, dúsabbak, és formásabbak lesznek, olyan önbizalmat kaphatnak a páciensek, amivel akár a magánélet, akár a karrier terén is sikeresebbek lesznek. Az egyik leggyakoribb kérdés az szokott lenni a beavatkozást fontolgató nők körében, hogy jár-e valamilyen kockázattal ez a műtét. A mellnagyobbítás tekinthető az egyik legtöbbet elvégeztt plasztikai beavatkozásnak, és szerencsére csak nagyon ritkán alakul ki szövődmény.

Dr. Falus György oldalán most arra is van lehetőség, hogy online jelentkezzen be egy ingyenes személyes konzultációra. Ehhez mindössze csak néhány adatot kell megadni, és hamarosan keresni is fogják az ön által megadott elérhetőségen. Sajnálatos módon a mellek méretét a genetika határozza meg, és természetes módon nem sokat lehet tenni azért, hogy nagyobbak legyenek. Egy jó melltartóval persze tűnhet úgy, hogy a keblek formásabbak és dúsabbak, ám ennyi nem igazán segít a kis mellekkel rendelkező hölgyek komplexusain.

Érdemes élni a plasztikai beavatkozás lehetőségével akkor, ha már az élet minden területére kihatással van az ebből fakadó önbizalomhiány!

Neked ajánljuk!

Országos Adventi vásár és programajánló

Országos Adventi vásár és programajánló

Nagyon sok városban a megszokottól eltérően alakulnak az adventi időszakra tervezett vásárok, programok, beleszól a rezsigrincs. Tartsatok velünk országos adventi vásári körképünkön!
A Föld szineitől a glamourig: Karácsonyi trendek 2023

A Föld színeitől a glamourig: Karácsonyi trendek 2023

A legnagyobb karácsony témájú vásár minden év februárjában mutatja be a legújabb trendeket. Talán elrugaszkodottnak tűnnek ezek a stílusok az átlagembernek, de a vásár látványvilága akkor is lenyűgöző és kihagyhatatlan.
Már látogatható a Vörsi Betlehem

Egy kicsi falu különleges látnivalója – Idén is látogatható a Vörsi Betlehem

Tudtad, hogy egy Balaton melletti kis faluban látható Közép-Európa legnagyobb betleheme? Idén 73. alkalommal építette fel Vörsön a falu apraja-nagyja Jézus születésének pillanatát megörökítő bibliai jelenetet, aminek csodájára járnak a világ minden részéről.
Mesés, különleges karácsonyi hangulat a gödöllői Karácsonyházban

Mesés, különleges karácsonyi hangulat a gödöllői Karácsonyházban

Ünnepet csalogató mesevilág vár a gödöllői Karácsonyházban, ahol a legidősebb felnőtt is gyerekként érezheti magát, a rengeteg színben tündöklő karácsonyi paradicsomban. 22 éve minden évben novembertől Gödöllőn egy csodálatos ház karácsonyi díszbe öltözik, és nyitja meg kapuit és hangulatos adventi vásárát.
Ugrás az oldal tetejére