Jelenlegi hely

Sajtos-sonkás falatok

A sonkás-sajtos szendvics minden gyerek kedvence. Ez a változat egy kicsit érdekesebb, mutatósabb, mint a hagyományos változat. Nagy előnye, hogy egy falatban bekapható, így nem lesz túl sok morzsa a talajon ha Húsvét alkalmából "kivételesen" nem ültök le az asztalhoz enni!

Hozzávalók:

  • Kenyér - a szeletelt jobb
  • sonka
  • vaj
  • vékony szelet sajt
  • zöldségek - koktélparadicsom
  • fogpiszkáló

1. A kenyeret tetszés szerinti formával kivágjuk

2. A sonkából is formákat szaggatunk

3.A kiszaggatott kenyereket megkenjük vajjal

4. Minden második kenyérre teszünk egy szelet sonkát, kicsit elfordítva

5.A sajtból is formákat vágunk

6.Minden szendvics tetejére teszünk egy szelet sajtot és egy kenyeret

7.Ízlés szerint díszítjük zöldségekkel

 

Jó étvágyat!

Hegedűs Hanga 10 éves a Konyhafőnök Junior nyertese

  Gyere és tarts velem a Facebookon is! 

 

Neked ajánljuk!

Sajtburger leves - A folyékony buresz, amiben a gyerek észre sem veszi a zöldséget!

Sajtburger leves - A folyékony buresz, amiben a gyerek észre sem veszi a zöldséget!

Ugye ismerősek azok a világvége-hangulatú pillanatok, amikor a hűtő előtt állsz, és azon gondolkodsz, mi a csudát főzz? Közben a család olyan válaszokkal támogat, mint „mindegy”, „nem tudom”... 
Decemberi néphagyományok, mágikus és jeles napok

Decemberi néphagyományok, mágikus és jeles napok

Ferenc, János, Borbála, Mikulás... igazán gazdag jeles napokban és különleges alkalmakban december hónap. Mit is csináltak régen elődeink? Honnan tudták, milyen időjárásra számíthatunk vagy kinek hogy hívják majd a jövendőbelijét? 
Már látogatható a Vörsi Betlehem

Egy kicsi falu különleges látnivalója – Idén is látogatható a Vörsi Betlehem

Tudtad, hogy egy Balaton melletti kis faluban látható Közép-Európa legnagyobb betleheme? Idén 75. alkalommal építette fel Vörsön a falu apraja-nagyja Jézus születésének pillanatát megörökítő bibliai jelenetet, aminek csodájára járnak a világ minden részéről.
Egy tészta és sok szósz

Egy tészta és sok szósz

Van itthon egy kis hús, egy kis ez, egy kis az, de mi legyen belőle? Persze a fénysebességénél is gyorsabban, az sem baj, ha a maradékok is eltűnnek… Na erre ideálisak a szószos tésztaételek és egytálételek.
Ugrás az oldal tetejére