Jelenlegi hely

Regisztrálj ingyen ifjúsági jegyekért a FINA Vizes Világbajnokságra!

40 ezer ingyenjegyet a fiatalok rendelkezésére bocsát az Európa Szívében Alapítvány.  A lehetőséggel bárki élhet, aki elmúlt 6 és még nem töltötte be a 19. életévét.

Csoportos regisztráció esetén (minimum 8 fő, maximum 20 fő) a kísérők is kapnak egy belépőt.

A 17. FINA Világbajnokság Budapesten és Balatonfüreden kerül megrendezésre 2017. július 14.-e és július 30-a között.  A Vizes Világbajnokságon öt helyszínen, hat sportágban (úszás, vízilabda, szinkronúszás, műugrás, óriás toronyugrás és nyíltvízi úszás) 207 ország közel 5000 versenyzője vesz részt.

A statisztikák szerint, az Olimpia és a FIFA Labdarúgó Világbajnokság után a világ harmadik legnagyobb sporteseménye a FINA Világbajnokság. A televíziók előtt várhatóan három milliárd ember követi majd figyelemmel és izgalommal a versenyeket. Hatalmas lehetőség Magyarországnak bemutatkozni és hatalmas élmény a versenyeken részt venni, szurkolni.

Regisztrálj ITT  és a kiválasztott helyszín és időpont után a visszaigazoló levél segítségével utazz el a választott helyszínre (Budapestre vagy Balatonfüredre), és a helyszínen átveheted a jegyedet, és már nézheted is a világsztárokat.

Kérdéseidet a +36302101371 -es, a +36305634823-as telefonszámon, vagy a vizesvb@europasziveben.hu e-mail címen teheted fel.

FB-on is találsz infót.

Féláron utazhatunk vonattal a vizes vb-re

A világbajnokságra jegyet vásárló nézők számára 50%-os kedvezményes utazást biztosít a MÁV-START Zrt. A vasúttársaság a fővárosból ingyenes különvonatokat is indít az augusztusi Masters vb nyílt vízi úszás balatonfüredi versenyszámaira akkreditáltak számára.

További információ