Jelenlegi hely

Nyerj 2 napra szóló családi belépőt szállással a Katica Tanya Élményközpontba!

A Katica Tanya egy 12 hektáros területen fekvő igazi élményparadicsom a kis- és nagygyermekes családok számára Somogy megyében, a Zselic szívében.  Közel 100 attrakció 1 belépőért!

Most pár kattintással 2 napra szóló családi belépőt és egy éjszaka szállást nyerhetsz!

Ha biztosan ellátogatnátok erre a szuper helyre: nyomtatható kuponunkkal 15% kedvezményt kap első 500 játékosunk a családi belépőből!

Játékunk véget ért, nyertesünk: Ivanics Anna!

Nyertesünknek gratulálunk, tartsatok velünk legközelebb is!

Nyeremény
 

1 éjszaka szállás 4 fő részére (Bungalóban, vagy Turistaházban)
2 napra családi belépő (2 felnőtt és 2 gyermek) az Élményparkba  

Mit kell tenned, hogy megnyerhesd ezt a klassz nyereményt?

1. Egyetlen kérdésre várunk választ:

JÁTSZOM A CSALÁDI BELÉPŐKÉRT ÉS A SZÁLLÁSÉRT!

(Csak pár kattintás!)

Garantált kedvezmény az első 500 játékosunknak
 

Ha velünk játszol, és úgy döntesz: ellátogatnátok a Katica Tanya Élményparkba:

15% kedvezményt kapsz a családi belépő árából!  

A kedvezményre jogosító kupon felhasználható 2019. július 13-ig.

A kedvezményre jogosító kupont e-mailben küldjük el neked, amint játszottál:

JÁTSZOM A NYEREMÉNYÉRT ÉS KÉREM A KUPONT!

(Csak pár kattintás!)

 

A játék 2018. augusztus 14-én (szerdán) 12.00 óráig tart.

Sorsolás és eredményhirdetés: 2018. augusztus 16-án.

›››Részletes játékszabály‹‹‹

 


Miért éppen Katica Tanya Élményközpont?

A Katica Tanya Élményközpontban rengeteg dolgot lehet csinálni: a legújabb létesítmény a KALANDBARLANG, összesen közel 100 attrakciót próbálhattok ki 1 belépő áráért!

Hogy mik ezek?


És még...

Sőt, még...

A játékokról részletesen ITT olvashatsz!

A Katica Tanya Élményközpont legújabb játszóháza, a KALANDBARLANG, ahol tucatnyi, 8 méter magas mászófal, 2 pályás minibowling, egy modern trambulinpark és 20 féle kreatív játék várja a látogatókat.

Évről-évre újabb játékelemekkel és bővülő szolgáltatási kínálattal várja vendégeit a Somogy megyei Patcán található Katica Tanya. A tavaly ősszel induló építkezés eredményeként már elérhető az új játszóház, a Kalandbarlang. A beruházás teljes költsége nagyságrendileg 190 millió forint volt, mely összeget fele-fele arányban használták fel az épületre, és a benne található eszközökre, játékokra. Legnagyobb attrakcióit egyértelműen a mászófalak jelentik: az 14, egyenként 8 méteres mászófalak különböző nehézségi fokokkal, és természetesen megfelelő biztonsági felszereléssel rendelkeznek, így kicsik és nagyok is meghódíthatják a csúcsot. A Kalandbarlang a mászófalak mellett helyet ad még az új mini bowling pályának, az ugrószőnyegeknek, és megannyi kreativitást fejlesztő játéknak.

A Kalandbarlang megnyitásához kapcsolódóan a megújuló-energia rendszerek bővítése is szükségessé vált. Hiszen a Katica Tanya továbbra is szem előtt tartja, hogy teljes energiaellátását 100%-ban megújuló energiaforrásokból tudja fedezni. A beruházással a Tanya napelem farmja 20%-kal bővült, a 16,5 kW-nyi teljesítménybővítésnek köszönhetően idén nyáron már összesen 99 kW-nyi napelem termeli az energiát az Élményközpontnak. A napelem farm mellett az esővíz gyűjtésével, a gyökérmezős szennyvízkezeléssel, a szelektív hulladékgyűjtéssel és szélkerekekkel nap, mint nap aktívan tesznek a környezet megóvásáért. Így érhető el, hogy ha ellátogatunk a Katica Tanyára, kisebb ökológiai lábnyomot hagyunk, mintha máshova mentünk volna, vagy akár otthon maradunk. 

A tulajdonosok amellett, hogy 100%-ban fenntartható módon üzemeltetik az élményközpontot, a környezettudatosság eszméit a fiatal generációnak is át szeretnék adni. Ezen tevékenységük egyik sarokköve a „Fizess hulladékkal” program, melynek keretében a látogatók hulladékkal tudják fizetni a belépőjük egy részét! Azaz a hulladék és a szemét között immár pénzügyi különbség is van a Katica Tanyán. Hisznek az iskolapadon kívüli oktatásban, azaz abban, hogy a gyerekeket játszva tanítva, a gyakorlatban kell tanítani. Évente több ezer gyermek vesz részt a környezettudatosságot népszerűsítő programokon. A rengeteg pozitív visszajelzés pedig újabb ösztönzést ad a tulajdonosoknak a további fejlődéshez.

A Tanya attrakcióinak száma immáron meghaladta a 100-at, mely játékok nagy része a belépőjeggyel használható. A nyár pedig még tartogat két meglepetést a vendégek számára. Az egyik újdonság a Big Air Bag lesz, melyben 10 méter magasból élhetjük át, milyen is a szabadesés. A Big Air Bag mellett a másik meglepetés játék is elérhető lesz a nyár közepétől a Katica Tanyán.

A széles játékkínálat mellett, a tavalyi évben modernizált étterem várja a megéhező vendégeket, ha pedig valaki több napot szeretne eltölteni a Katica Tanyán, arra is van lehetőség, hiszen több, mint 200 főnek tudnak szállást biztosítani több kategóriában.

„Fontosnak tartjuk, hogy évről-évre megújuljunk, és minden évben valami újdonsággal várjuk a vendégeinket. Nagy örömünkre szolgál, hogy a hozzánk érkező vendégek 75-80 %-a visszatérő vendég lesz a jövőben. Ez jelenti az igazi elismerést a munkánkért!” – mondta Handó János, a Katica Tanya alapítója és tulajdonosa.

Még nem ismerted a Katica Tanya Élményközpontot? 

A többi attrakcióról itt olvashatsz.

 

Kérdésed van?

A Katica Tanya Élményközpont elérhetőségei:

E-mail: info@katicatanya.hu

Telefon: (30) 411-6002

www.katicatanya.hu

Facebook

JÁTSZOM A NYEREMÉNYÉRT ÉS KÉREM A KUPONT!

(Csak pár kattintás!)