Jelenlegi hely

Cetelem Zöldsuli

Alkossatok az osztállyal közösen, és nyerjetek 150.000 Ft-ot erdei iskolai táborozásra! Vegyetek részt ti is az idei Cetelem Zöldsuli pályázatunkon, és legyetek a 30 győztes osztály egyike! Hívjátok fel a figyelmet az eldobható műanyagok által okozott környezeti problémákra és adjatok hasznos tanácsokat, mivel helyettesíthetjük, hogyan száműzhetjük ezeket a tárgyakat a mindennapokból!

A Cetelem Bank immár nyolcadik alkalommal hirdeti meg az általános iskolás gyerekek környezettudatos, felelős gondolkodásának erősítése jegyében a Cetelem Zöldsuli Program pályázatot.

A pályázat témája az idei évben: "Ha csak egyszer használnád, ne használd egyszer se!"

Készítsetek olyan ismeretterjesztő alkotást, amellyel felhívjátok a figyelmet az egyszerhasználatos műanyagok okozta környezeti problémákra, és bemutatjátok, hogyan élhetjük a mindennapokat nélkülük!

Alkossatok, zöldítsetek az osztállyal közösen! Vessetek be minden meggyőző érvet, és adjatok tanácsot, környezetbarát alternatívákat mindazoknak, akik felvennék a harcot az eldobható plasztikokkal szemben.

A pályázat nyereménye: 150 000 Ft, melyet az osztály erdei iskolai táborozásra használhat fel.

A nyertesek száma: 30 osztály pályamunkáját díjazzuk.

A Cetelem Zöldsuli programot 2011-ben indították el azzal a céllal, hogy a legifjabb generáció figyelmét felhívják a környezet védelmének és megóvásának fontosságára. Hiszikk, hogy a fenntartható fejlődés egyik alapvető része a környezeti feltételek megőrzése. A természeti erőforrások fenntartó használatával és a társadalom környezettudatos és környezet etikus magatartásával tudjuk fenntartani a környezetünk minőségét. Ennek a tudatos társadalmi együttműködésnek egyik elengedhetetlen része a fiatalok bevonása és szemléletformálása.

Részvételi és pályázati kiírás: ITT

Neked ajánljuk!

Csak tudnám, hogyan csinálja?

Csak tudnám, hogyan csinálja?!

Ez nem egy anyák napi bejegyzés, csak egy sima csütörtök. Sőt, kivételesen még csak szentimentális hangulatban sem vagyok. Egyszerűen ma reggel azon kaptam magam, hogy kb. 30 perce figyelem az anyámat, és próbálok rájönni: Vajon hogyan csinálja?
Augusztus 13. – A balkezesek világnapja

Augusztus 13. – A balkezesek világnapja

Tudtad, hogy a népesség 13-14%-a, vagyis minden hetedik ember balkezes? Még szép, hogy a balkezeseknek is van világnapjuk: augusztus 13-án!
Készíts saját Állatkertet! - 10 részes nyomtatható kreatív kézműveskedés és játék

Készíts saját Állatkertet! - 10 részes nyomtatható kreatív kézműveskedés és játék

A Fővárosi Állatkert oldalán ingyenesen letölthető és nyomtatható kreatív sorozatot találtunk, ami az alkotókedvű állatbarátoknak szól. Készítsd el saját állatkertedet! Az elefántoktól a majmokig, a szavannák lakóitól a kengurukig sok állattal megismerkedhettek, rejtvények, színezők és más kézműves foglalkoztatók várnak.
Fiús kontra lányos anyukák – tényleg van különbség?

Fiús kontra lányos anyukák – tényleg van különbség?

Balett, pörgős szoknya és színes hajcsatok, vagy foci, toronyépítés és mászókáról ugrálás?
Ugrás az oldal tetejére