Jelenlegi hely

Ránctalanítás 50 felett: mik a teendők?

Az idő vas fogát bizony előbb- utóbb mindenki megérzi a testén. Nem csak akkor vesszük észre, hogy öregszünk, amikor már itt is, ott is fájdogál a derekunk vagy a térdünk, de akkor is, amikor megjelennek az első ráncok az arcunkon.

Legyen szó hölgyekről, vagy urakról, mind a két nemnek egyaránt fontos az, hogy jól nézzenek ki, így sok mindent kipróbának annak érdekében, hogy a ráncok, vagy szarkalábak megjelenését minél hosszabb távon elkerülhessék. Amennyiben már te is felfedeztél egy- egy apró ráncot az arcodon, vagy csak szeretnél arról gondoskodni, hogy minél később legyenek láthatók, akkor a legjobb helyen jársz!

Gyakori kérdés szokott lenni, különösen a nők körben, hogy megoldható- e az valamilyen készítménnyel, hogy a ráncokat teljesen eltüntessük. Sajnálatos módon erre csak a plasztikai sebészet eszközei lehetnek az alkalmasak, vagy a botoxos kezelések. Abban az esetben, ha te elszeretnéd kerülni a szépészeti beavatkozásokat, a megfelelő krémekkel, és egy kis odafigyeléssel majd a már kialakult ráncok mélységén tudsz „csak” javítani. Az apró vonalak esetében azonban a megfelelő krémekkel még fel lehet tölteni a bőrt akkor, ha időben cselekszel! A kulcsszó tehát a megelőzés a ráncok esetében.

A ránctalanítás nem csak a megfelelő krém megtalálásról szól. Nagyon fontos az is, hogy rendszeresen és tudatosan ápoljuk a bőrünket, hiszen így később jelennek meg azok a bizonyos ráncok az arcunkon. A kollagén megfelelő pótlása nélkülözhetetlen a bőr számára. Nem elég azonban a szájon át történő kapszulás pótlás! A megoldás a petitedekben rejlik. Abba az esteben, ha a bőrünkre peptideket kenünk, voltaképpen arra vesszük rá a bőrünket, hogy kollagént termeljen. Léteznek úgymond nem igazi ráncok is, amelyek nem a kollagén bomlása miatt jelennek meg, hanem például a vízhiánytól. Hialuronnal azonban ezeket a ráncokat is fel lehet tölteni, így a szép és sima bőrfelületet kaphatunk.

Felkeltettük az érdeklődésed, és szívesen megtudnál még több érdekes és fontos információt a megfelelő ránctalanítsról? Amennyiben igen a válaszod, feltétlen keresd fel a linkelt oldalt, ahol nem csak szépségápolással foglalkozó tanácsokat fogsz találni, de lehetőséged lesz a legjobb kozmetikai termékek között válogatni. Legyen a célod bőrápolás, sminkelés vagy csak néhány hasznos tipp begyűjtése, a Szepsegcenter.hu oldalán minden meg fogsz találni. Bármilyen kérdésed lenne ezekkel a témákkal, termékekkel kapcsolatban, keresd bátran és bizalommal az oldalt, akik készségesen a segítségedre lesznek! Sajnos a ráncok nem csak 50 felett jelennek meg! Ne feledd, annak ellenére, hogy a valódi szépség belülről fakad, még is meg kell tennünk mindent annak érdekében, hogy elégedettek legyünk a külsőnkkel, hiszen csak így érezhetjük igazán jó magunkat a bőrünkben.

Szponzorált tartalom

Neked ajánljuk!

Hogyan készítsünk mutatós kanadllót?

Hogyan készítsünk mutatós kandallót?

Az elmúlt években sok-sok facebook csoportban, fényképésznél készült karácsonyi családi képen tűnt fel egy-egy dekorációs kandalló képe, amit mindig irinykedve néztem. 
SOS KARÁCSONY 2020 -  Adventi tippek, nyomtatható tervezők az Imamitól!

SOS KARÁCSONY 2020 - Adventi tippek, nyomtatható tervezők az Imamitól!

Az idei karácsony egy kicsit más lesz, mint a többi: visszafogottabb, bensőségesebb, talán lassúbb is. Már most is érezzük, hogy nem zúdul ránk minden oldalról a karácsony marketingje, nem rohanunk boltról boltra, programról programra.
Karácsonyi zenék gyerekeknek - hangolódjunk az ünnepekre

Karácsonyi zenék gyerekeknek - hangolódjunk az ünnepekre

Klasszikus és modern karácsonyi dalok, melyek garantáltan meghozzák az ünnepi hangulatod! Készítettünk egy válogatást a legkisebbeknek is, fogadjátok szeretettel és hangolódjatok együtt az ünnepre!
Karácsonyi zenék felnőtteknek - hangolódjunk az ünnepekre

Karácsonyi zenék felnőtteknek - hangolódjunk az ünnepekre

Klasszikus és modern karácsonyi dalok, melyek garantáltan meghozzák az ünnepi hangulatod! A karácsonyi készülődés során imádom hallgatni az erre hangoló zenéket. Mikor kigyulladnak otthon a fények Szenteste, szeretem, ha ahhoz illő zene szól és nem a híradó háttérzaja búg az ajándékozás kellős közepén... Persze az otthoni sütés, főzés, takarítás is jobban megy, ha olyan zenéket hallgatunk, melyek segítenek az ünnepre hangolódni. Fogadjátok szeretettel a mi kis karácsonyi válogatásunkat! 
Ugrás az oldal tetejére