Jelenlegi hely

Andy Seliverstoff története - kisgyermekek és nagy kutyáik

Egy fotográfus különleges szemléletét mutatjuk be, aki valami egészen egyedülálló mondanivalót rejt el a képeiben.

Mindig fontos volt számomra az egyediség és a különlegesség - az élet minden területén. Fotográfiát tanulok, illetve már dolgozom is a szakmában. Mindig ámulatba ejt az, ha egy fotográfus olyat alkot, amit más még eddig nem. Ha egy olyan világot tár elénk, amiből sugárzik a különlegesség és az egyedi látásmód. Minden fotográfusnak az a feladata, hogy a szakmai fejlődéssel párhuzamosan kialakítsa saját stílusát, nézőpontját és szemléletét, és fotóiról ez mások számára is tükröződjön. Ekkor nyílik meg az emberi személyiség és annak minden részlete.
Számomra a jó fotó egyik legfőbb tulajdonsága az, ha van mondanivalója, ha a fotográfus képes üzenni a fotón keresztül...természetesen valami szépet és értékeset.

Ebben a cikkben Andy Seliverstoff-ról szeretnék írni Nektek. Amikor először megláttam egy oldalon a képeit, azonnal utánakerestem az interneten. Akkor még csak annyit tudtam róla, hogy állandóan kisgyerekeket és nagy kutyákat fotóz együtt, és ez mennyire jó már. Viszont van a háttérben valami más, valami olyan mély mondanivaló, ami ezeket a fantasztikus képeket még csodásabbá teszi. Ez a mögöttes cél pedig az, hogy a kutyák és a gyermekek iránti szeretet kedvesebbé tegye az embereket. Ez szuper ötlet!

Andy kapcsolata a kutyákkal 25 évvel ezelőtt kezdődött, amikor egy bernáthegyi besétált az életébe. Az ő elvesztése után egy német dog gazdája lett, akinek a hatására vált profi kutya fotográfussá. Mikor Andyt megkérte egy jó barátja, hogy a két éves kislányát és a német dogjukat fotózza le, Andy eldöntötte, hogy Alice kicsinységét és Sean hatalmas méretét egy képbe komponálja majd meg. Miután sok-sok ember érdeklődését felkeltették az első elkészült fotók, Andy elhatározta, hogy megalapítja a Kisgyermekek és nagy kutyáik elnevezésű projektet. 2017 januárjában adta ki első könyvét, de már nagy erőkkel dolgozik a második kiadáson is.

Legfontosabb célja pedig az, hogy képei láttán valóban kedvesebbé váljanak az emberek.

Csodálatos és varázslatos, hihetetlen aranyos képek... minket lenyűgöztek, reméljük, Nektek is tetszeni fognak!  

 


  
 

 

 

Forrás: www.littlekidsbigdogs.com              

N.H.Helga - Kecskemétimami