Jelenlegi hely

Kis Zseni Mentális Aritmetikai Iskola Balatonfüreden

A hirdetéseket 60 nappal a feltöltés után töröljük az oldalról, ha a hirdető nem hosszabbítja meg. Ez a termék -kor törlődik.
A terméket 3 napra lestoppolhatod és privát üzenetet küldhetsz a hirdetőnek. Ehhez regisztrálj, vagy lépj be!
Kis Zseni Mentális Aritmetikai Iskola Balatonfüreden
Nem: 
unisex
Életkor: 
nem értelmezhető
Termék ára: 
25 000 Ft
Hirdető neve: 
Birtalan Réka
Hirdető e-mail címe: 
kiszseniiskolabalatonfured@gmail.com
Hirdető telefonszáma: 
A termék átvehető / megnézhető: 
Balatonfüred és környéke
Település / városrész: 
Balatonfüred
Postai küldés: 
Nem
Termékleírás: 

Ki a Kis Zseni Balatonfüreden?

A “Kis Zseni” Mentális Aritmetikai iskola egy különleges oktatási program, ami az egészséges gyermeki agyi fejlődés érdekében lett létrehozva több mint 100 éve.

  Iskolánk délutáni elfoglaltságot, játszva tanulást jelent, mely Japán módszertanon alapszik. A mentális aritmetika egy szakemberek által kidolgozott komplex program a gyermek agyi fejlődésének segítéséhez. Ez a program Magyarországon egyedülálló és semmihez sem fogható. Több mint 100 iskolával, több száz tanárral és több ezer diákkal működik.  

 Iskolánk 4-12 éves gyermekek számára nyitja meg kapuit, mert ebben az idoszakban fejlődik legintenzívebben az emberi agy. Az órák kis csoportokban zajlanak. Abakusz segítségével aktiválnak mindkét agyféltekét. Az abakusz használatának elsajátítása után a gyermek bonyolult matematikai feladatok kiszámolását is könnyedén elvégzi, mint pl.: 235+64+361-97+196-98=... A helyes választ pár masodperc alatt megmondja, kizárólag saját tudása segítségével. 

Ha szeretné gyermeke jövőjét megkönnyíteni, várjuk online vagy személyes jelentkezését. Elérhetőségeink: 06307247719, kiszsenibalatonfured@gmail.com , illetve online beiratkozás  a www.kiszseniiskola.hu oldalon.

Minden leendő Kis Zsenit Sok Szeretettel várunk!

(testvér kedvezmény van)