Jelenlegi hely

Imami az Értéktőzsdén: Mami az üzletasszony verseny

A "Mami, az Üzletasszony" mottóra kiírt, III. Blind Investment verseny első fordulójában  sikerült a döntőt jelentő 6. helyezést elérnünk. A második forduló 2012. december 5-én a Budapesti Értéktőzsdén zajlott, ahol 6 vállalkozni vágyó anyukával együtt Gellén Nóra, a Pécsimami és az Imami megálmodója is bizonyíthatott.


Nóra a versenyről és a felkészülésről:

"Hihetetlenül izgalmas volt a verseny és maga a felkészülés is: sokat tanultam belőle. Számomra a legnagyobb kihívást az idő jelentette: nagyon nehéz volt 2 percben megfogalmazni és ekkora tét mellett, befektetők előtt előadni a vállalkozási ötletemet."
 
A mindent eldöntő 2 perc:
 

A 2 perces prezentációk alatt a zsűri figyelt,utána 3 percben kérdezett,

 

majd értékelt ....A 6 döntős mami a közönség kérdéseire válaszol:
Végül kihirdették az eredményt: LocalNet című projektünkkel sikerült elnyerni a 2. helyezést, ezzel pedig az MNG Investments 3 millió forintos befektetését:FIGYELEM - MINDEZ VELED IS MEGTÖRTÉNHET!

A havonta megrendezett Blind Investment versenyben most egyetemisták csapnak össze, de januárban ismét a nőké (és ha minden igaz, akkor a divaté) lesz a főszerep! Figyeld a Blind Investment weboldalát és ha van egy jó ötleted: jelentkezz, gyűjtsd a szavazatokat és győzd meg a zsűrit, hogy a te projekted a legjobb!
 
Kíváncsi vagy, miről szólt a mi 2 percünk, mire fogjuk fordítani az elnyert 3 millió forintot  és  az "autós projektünk" hogyan kapcsolódik a nőkhöz?
 

Íme a mindent eldöntő 2 percünk videója:

 


 

A prezentációnk szövege:

 
"A férjem 17 éve autókkal foglalkozik és nincs olyan nap, hogy ne csörögne állandóan mobilja: tudsz egy jó szerelőt? Hol műszakiztassam a kocsimat? Kellene egy jó gumis…
 
Ha megvalósul a projektünk, akkor minden autósokat érintő helyi információ elérhető lesz néhány kattintással a Pécsiautós.hu weboldalon.
 
Sőt, ha az ország bármely pontján járva parkolót keresel, vagy lerobban a kocsid: 19 megyei és 2 fővárosi autós portálunk lesz segítségedre.
 
Tudtad, hogy a 4,5 millió vezetői engedély 41%-a női kézben van? Mégsincs olyan weboldal, ami a női autósokat is megszólítaná: mi ezt meg fogjuk tenni!
 
De hogyan fognak pénzt termelni ezek a helyi információkkal teli, nőknek is szóló autós portálok?
 
A recept egyszerű és bevált: vegyél egy sokakat érintő témát (ami jelen esetben az autózás, de helyettesíthető más hozzávalóval),  szűkítsd le a témát egy megyére, majd a megyében élő autósoknak nyújts rengeteg hasznos, érdekes és ingyenes szolgáltatást. De nehogy kifelejtsd a jó marketinget! Ha mindent úgy csinálsz, ahogy a recept írja: a helyi autós cégek „kajálni” fogják az oldaladat, tehát fizetni fognak azért, hogy megjelenhessenek nálad. Az már csak hab a tortán, hogy a helyi autós oldalakból álló országos hálózat a nagy autós cégek figyelmét is fel fogja kelteni!
 
Mindehhez megvannak a domain nevek, elkészült a minta oldal és szívesen betársulna a projektbe az az informatikai cég, amellyel 3 éve együtt dolgozom és amely több mint 20 weboldalt készített  nekem  - merthogy ugyanezzel a koncepcióval már létrehoztam egy gyermekes családoknak  szóló,  franchise rendszerben működő honlap-csoportot.
 
Legyen szó autóról, vagy cégről: ki mondja, hogy egy nő nem tud jól vezetni?"
 

Neked ajánljuk!

Készíts saját Állatkertet! - 10 részes nyomtatható kreatív kézműveskedés és játék

Készíts saját Állatkertet! - 10 részes nyomtatható kreatív kézműveskedés és játék

A Fővárosi Állatkert oldalán ingyenesen letölthető és nyomtatható kreatív sorozatot találtunk, ami az alkotókedvű állatbarátoknak szól. Készítsd el saját állatkertedet! Az elefántoktól a majmokig, a szavannák lakóitól a kengurukig sok állattal megismerkedhettek, rejtvények, színezők és más kézműves foglalkoztatók várnak.
Fiús kontra lányos anyukák – tényleg van különbség?

Fiús kontra lányos anyukák – tényleg van különbség?

Balett, pörgős szoknya és színes hajcsatok, vagy foci, toronyépítés és mászókáról ugrálás?
Kincsre bukkantam, avagy hogyan táplálták anyáink 40 éve csecsemőiket

Kincsre bukkantam, avagy hogyan táplálták anyáink 40 éve csecsemőiket

Sokan mondják, hogy 6 hónapos kor előtt kizárólag anyatejet szabad adni a babának, mások meg azt, hogy már 3 hónaposan is elkezdhető a hozzátáplálás.
Az első itthoni vakációs nap margójára… avagy hogyan boruljunk ki már az első napon

Az első itthoni vakációs nap margójára… avagy hogyan boruljunk ki már az első napon

Alig várod, hogy elkezdődjön a vakáció, és végre együtt legyél a gyerekekkel. Tele vagy kreatív ötletekkel, ideákkal... aztán a nap végén már visszaszámolsz az első óvodai vagy tanítási napot várva. Ismerős?
Ugrás az oldal tetejére