Jelenlegi hely

Hirdetési formák és árak Imami

Megjelenési formák az Imami® weboldalakon

Kiemelt népszerűsítés az Imami® weboldalakon

Folyamatos népszerűsítés a Imami® weboldalakon

Referenciák


 

NÉPSZERŰSÍTÉS AZ IMAMI®  WEBOLDALAKON

 

MEGJELENÉSI FORMÁK:

 

 

KIEMELT NÉPSZERŰSÍTÉS

(Akkor ajánljuk, ha gyorsan, sok szülőhöz szeretné eljuttatni ajánlatát.)

 

Visszahívást kérek a kiemelt ajánlat ügyében!

 

 

FOLYAMATOS NÉPSZERŰSÍTÉS

(Hogy termékét/szolgáltatását látogatóink mindig megtalálják honlapunkon.)

 

Visszahívást kérek ajánlat ügyében!

 


 

REFERENCIÁK

Indiso - Pécs: A Pécsimami weboldalán futtatott kampányainknak mérhető eredménye van. Hírlevél megjelenést, banner hirdetést és PR cikket több alkalommal rendeltünk az oldalon és nyereményjátékunk is zajlott. A "MoSóDa" egészség-terápiás foglalkozás próbaórájára több mint 30-an jelentkeztek be a Pécsimamin keresztül, melyből fizetős vendégeink lettek. A Pécsimami Kuponfüzetben meghirdetett kuponnal is érkeztek már gyógyulni vágyók.  

Heizer Józsefné Zsuzsanna sóklinika vezető - pecs@indiso.hu

Helen Doron - Pécs: 2014 őszén a Pécsimami tervezte meg a nyelviskolánk beiratkozási kampányát. A Pécsimami weboldalán futó (és hírlevelében népszerűsített) játék és PR cikkek eredményeként több mint 200 hírlevél feliratkozónk lett, a honlapon elhelyezett űrlapon keresztül 62-en jelentkeztek be a nyílt napunkra, végül 10-en be is iratkoztak. A Pécsimami Kuponfüzet jó ötlet, idén már volt kuponos beiratkozónk és még csak most indul az őszi beiratkozási kampányunk, amit idén is a Pécsimami oldalon hirdettünk meg. Mindkét Család Expón kiállítók voltunk, mert nagyon jó alkalom arra, hogy személyesen is bemutatkozzunk az érdeklődő családoknak.

Priol Anita nyelviskola vezető - anita@gyerekangolpecs.hu

Úszásoktatás Zsombi Bácsival - Belvárosi Általános Iskola:  A Pécsimami által nyújtott marketing lehetőségeket bátran ajánlom minden vállalkozónak, aki a fiatal anyukák pécsi közösségét szeretné megcélozni! Szuper ár - értékarányt, és egy élő közösség azonnali elérését kapod a pénzedért.

Kapusi Zsombor úszásoktató - zsomborkapusi@gmail.com

Berek Papír - A Pécsimamival az oldal indulása óta együttműködünk: rendszeres résztvevője vagyok a rendezvényeknek és a Pécsimami által szervezett nyereményjátékoknak. Hatékonynak tartom a Pécsimamit, mert el tudja érni a szülőket, családokat. 

Szigeti Zoltán tulajdonos - info@berekpapir.hu

Uránia Mozi Pécs: A Pécsimamin keresztül már többször hirdettünk kedvezményes előadásokat. Mindig gyorsan és nagy számban érkeznek a jelentkezések, látszik, hogy a szülők figyelemmel kísérik az oldalt.

Szabó Krisztián tulajdonos - pecsiurania@gmail.com 

Tengeri Családi Tábor  - A Pécsimami weboldalon és Család Expón való megjelenés sok vendéget hozott horvátországi tengeri családi táborunkba.

Bóni István táborszervező - tengeritabor@gmail.com