Jelenlegi hely

Újszerű Touragoo, pöttyös etetőszék

A hirdetéseket 60 nappal a feltöltés után töröljük az oldalról, ha a hirdető nem hosszabbítja meg. Ez a termék -kor törlődik.
A terméket 3 napra lestoppolhatod és privát üzenetet küldhetsz a hirdetőnek. Ehhez regisztrálj, vagy lépj be!
Újszerű Touragoo, pöttyös etetőszék
Kategória: 
Nem: 
unisex
Életkor: 
0.5 - 1 év
Termék ára: 
17 000 Ft
Hirdető neve: 
Timi
Hirdető e-mail címe: 
timicy23@freemail.hu
Hirdető telefonszáma: 
A termék átvehető / megnézhető: 
Kaposvár és környéke
Település / városrész: 
Kaposvár, Füredi utca
Postai küldés: 
Nem
Termékleírás: 

Eladó a képen látható, 2016-ban, a Brendonban vásárolt etetőszék, első használótól. Különösebb hibája nincs, szép állapotú.

 

Jellemzői:

Összecsukható, terhelhetősége max. 20 kg. 6 hónapos kortól ajánlott. Műanyag kerekek révén könnyen mozgatható. Az ülőrész magassága állítható, az etetőszék az étkezőasztallal egy szintbe hozható (6 fokozatba állítható). 3 fokozatba dönthető háttámla. Lábtartó tartozik hosszá, ennek magassága és dőlésszöge is állítható, ill. levehető, hogy ne tudjon felállni a gyerkőc. A tálca levehető, így az etetőszék az asztalhoz tolható. Dupla tálcás: a tálca felső rétege levehető, ez mosogatógépben tisztítható. Állítható a tálcamélység (a tálca távolsága az üléstől). Karfa teszi komfortosabbá (felhajtható). A váz fémből van, a huzat PVC, nedves ruhával mosható.

5 pontos belső biztonsági öv védi a gyermeket a kieséstől.

 

Napi használatban volt, de vigyáztunk rá, így szép állapotban van. Szűk a konyhánk, ezért apróbb karcolások előfordulhatnak rajta, de a használhatóságát nem befolyásolja.

A gyermeket rögzítő öv csatja eltört, végül az egész övet kicseréltük (ezután már nem is használtuk). Az etetőszéket tisztítva adjuk.

Elsősorban személyes átvételt kérnék Kaposvár vagy környékén. Szükség esetén futár is megoldható, ha a szállítási díjat a vevő megtéríti, ill. vállalja az előre történő utalást.

Eredeti ára 24.990 Ft volt.

Ára: 17.000 Ft.